HOME BUCKET LIST SELF-MADE FOOD REVIEW MOVIE REVIEW DO-IT-URSELF

Friday, September 9, 2011

Mood Before Trial SPM

 Assalamualaikum and Anyeonghaseyo.

Berita kedua paling penting untuk tahun ni. Next week trial SPM seyh. Wish me luck ye sayangs sayangs ku semuanya. Actually, nak cakap prepare untuk trial baru 1% kot. Sape yang tak nak buat yang the best kan. Manalah tahu, SPM sebenar ada masalah yang tidak diduga ke. Result trial pulak yang diambil kira kan. Zaty harap semuanya berjalan lancar okeyh and sentiasa mendoakan kejayaan untuk semua members yang kenal Zaty yerp. Berkat usaha and doa pasti semua orang akan berjaya okeh.

Lets share. Jumaat 9 September that mean today lah kan. Dewan peperiksaan dibahagi dua ja. Ye, sekolah saya kecik je tak macam sekolah awak yang besar gedabak tuh. Ye sekolah saya sekolah kampung tak macam sekolah awak yang dekat bandar tuh. Ye saya tahu sekolah saya sudah makin cantik sekarang berbanding sekolah awak yang still sama je corak cam tahun lepas. Ye, saya tak peduli pun okeh janji saya dapat belajar dalam keadaan yang sangat baik. Thanks pengetua yang kiut.
Zaty duduk dalam Dewan A. That mean, 5 Alpha, 5 Gamma, 5 PA, 5 E1 ( half ). Terkejut sangat coz angka giliran meletakkan Zaty duduk dekat belakang skali. Second last lah kan. Adoi. Jauh sangat. Lagi rela duduk tengah tengah. Ngeh ngeh. Takpe lah. Kiri kanan takde geng saya. Depan belakang bukan pale otak cam saya. Saya seorang. Saya sendiri. Terpaksa sendiri. Tapi takpe, takde lah orang nak mintak jawapan kan kan.  Nasib baik saya tak duduk sebelah budak N tuh. Zaty takut dia tanya jawapan. Zaty takut dia tiru pandang paper Zaty. Apedehal, cepuk jer lah kan. Haha. Sedap je.Tapi best jugak lah coz budak budak pandai dari kelas 5 Alpha duduk belakang jugak. Boley 'kopi' Addmath. Haha.
 Akhir kata, best of luck untuk semua. Bagi yang sedang membaca post ni, doakan Zaty semoga dapat jawab paper dengan tenang okeh. Semoga apa apa yang telah dipelajari dapat dicurahkan kat atas paper nanti yer. InsyaAllah kalau iman dapat Zaty tahan, selepas dua minggu kita jumpa lagi okeyh. Ingat ya, doakan yang terbaek untuk saya taww. Sayangs semua. Thanks jugak to my sys yang always keep supporting me day by day. Love you muah muahh.
Zaty doakan untuk diri Zaty supaya dapat buat yang the best untuk diri and masa depan. Amin.

Pemilik blog (nineteencapri) , tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang disiarkan dan ianya adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis komen itu sendiri.

3 comments:

ila said...

wish u luck.
sye pon tgh trial nie.
stdy btol2 soklan susah2 kod trial nie.
hehhe

Izzati Amira said...

thanks so much!

Nurul Munirah Shamsudin said...

Good luck,,