HOME BUCKET LIST SELF-MADE FOOD REVIEW MOVIE REVIEW DO-IT-URSELF

Friday, January 21, 2011

NAJWA LATIF

Jumaat 21/1/11 >  11.37 p.m
Assalamualaikum w.b.t!!!

Najwa Latif…
Korang kenal tak?? Maybe ade yg tak kenal, n maybe separuh dari anda da kenal ngan awex youtube niyh!! Act, da ramai orang sedar akan kewujudan die…Aku niyh lambat cket la kenal die..cket jer taw...hahah…coz kalo bukak youtube, tak laen tak bukan , aku cari video lagu2 korea n omputeh jerr.. Aku kenal awex niyh pon from others belog laen la…Mule2 uh bile dengar name die, wat donno jer..coz aku jarang arr bende2 gini.. Lately, aku terjumpa lagi owang cakap fasal die, so aku dengar jer la video yg blogger masokkan dlm blog dorg..

B E S T !
Awex niyyh mmg cun, sore best, style pon ade…Btw, aku tak bersependapat ngan org laen yg mengatakan die niyh pelapis Yuna or Ana raffali..She is herself.. Lagu yg die ciptakan sendiri mmg best arr..sedap di layan, tambah-tambah sore die yg chumeyll2 ala justin bieber uh, bertambah sedap lahhh!
Muke pon aku suke tengok.. Still student,..skang niyh tak pasti die fom4 or fom5.. Then , ade jugak tengok2 die ade buat cover lagu artis2 laen..Rihanna – Umbrella uh, banyak part kakak die konker..tp aku lebey suke die yg nyanyi..maaf yer, tak bermaksud nk singgung kakak beliau. Next, aku tengok Just the way you are – Bruno Mars, lagu Bruno mars niyh mmg sedap.. aku tertarek jugak la ngn sore Bruno niyh tyme lagu Billionaire dulu, aku mmg da agak da c Najwa niyh mmg boley bawak kan lagu niyh dengan baek, bile aku dengar, mmg sah!! Aku replay byk kali kott dengar lagu die wat cover Just the way you are nyh…sedap doeeee…

Bile aku dengar cover Just the way you are niyh…sore cm iras2 justin bieber pon ade jugak aku ase..Pendapat aku la…tapi versi pompuan la…sedap n cute lah sore di…muke cumel doooe…Tapi, tadi di-tag oleh Anis Meylia dalam fb, tentang ujub..kalo nk taw klik sini kalau boley..So, pas niyh..aku nk tgok yg laen-laen cover lakk!!! Good luck to Najwa n semoga success dalam bidang niyh..da la pandai maen gitar, sore sedap plak tuh.. Die mmbuatkan aku jeles akan kelebihan die bermain gitar n memiliki lebih dari 3 buah gitar yg cun!! Hohoho..Wish you the best!!! Amin..


wassalam

Pemilik blog (nineteencapri) , tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang disiarkan dan ianya adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis komen itu sendiri.