HOME BUCKET LIST SELF-MADE FOOD REVIEW MOVIE REVIEW DO-IT-URSELF

Monday, January 23, 2012

Heartstrings OST - Because I Miss You [ Translate ]

Assalamualaikum and Anyeonghaseyo.

Kali niyh Heartstrings OST yang kedua plak. Lagu yang kite suke la dalam drama niyh. Wait a minute , ade satu penambahan, tadi godek godek lagi rupenye ade lagi satu lagu yang best. Muahahah~ Mianhe. Lagu tu sedap jugak kalau bawak tidur. It's oke. Teruskan kepada lagu yang kedua paling aku suke. Credit : Google

'TOP 2 : Because I Miss You by Yonghwa CN Blue'


The same sky like always, the same ordinary day
The only difference is that you're not here
I want to smile, pretending to have forgotten everything
Pretending it's nothing
I want to live smiling

Because I miss you, because I miss you
Everyday I keep calling you alone
Because I miss you, because I miss you
Now I keep calling your name like a habit
Again today

I thought I sent you away without any regrets
No, no, I couldn't send you away yet
Because I miss you, because I miss you
Everyday I keep calling you alone
Because I miss you, because I miss you
Now I keep calling your name like a habit
Again today

It seems like I'm going to die, what should I do?

I love you, I love you, I love you
Without even saying those words, I sent you away like this
I'm sorry, I'm sorry, do you hear me
Can you hear my late confession?
I love you 

Lagu niyh boleh dengar dalam blog aku skang nih. Tapi kalau nak tengok kat youtube pun oke jugak! Klik kat title lagu niyh. Lagu yang mendayu-dayu dengan kelunakan suara Yonghwa niyh best giler. Ape yang aku rasa bile aku dengar lagu niyh? Aku rasa LeeShin [ Yonghwa ] sangat merindui akan GyuWon [ ShinHye ]. Rasa macam die nak sangat GyuWon kembali ke pangkuan die sebab LeeShin rasa die amat perlukan GyuWon untuk teruskan hidup. Whoaahhh~ Hebat tak penterjemahan aku? Kehkeh. Jiwangnye aku. Baru ke sedar.
Bile cerita sesuatu drama tu dah habis , peminat akan rasa nak lagi and nak lagi taw. Sebab ending die meninggalkan banyak persoalan okeh. Tak macam happy ending citer bollywood. Itulah drama korea. By the way, aku tetap suke. Meninggalkan kesan yang amat mendalam sampai boleh jadi giler. Lepas addicted kat hero, heroin and drama die. Fans akan addicted kat OST dorang. Perghhhh~ Argghhhh.
Mood : Tengah layan Heartstrings sekali lagi. Walaweyhhh~

Pemilik blog (nineteencapri) , tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang disiarkan dan ianya adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis komen itu sendiri.