HOME BUCKET LIST SELF-MADE FOOD REVIEW MOVIE REVIEW DO-IT-URSELF

Sunday, January 22, 2012

Heartstrings OST - I Guess You Don't Know [ Translate ]



Assalamualaikum and Anyeonghaseyo.

Hello hello whazzup. Disebabkan baru je selesai semalam aku habiskan tengok Heartstrings tu. Sekarang niyh level mood aku lebih terarah kepada OST dorang. Walaweyhh, OST sorang memang best giler arhh wa cakap sama lu. Semuanya best, tapi yang top dalam hati aku yang jiwang niyh hanyalah 4 sahaja. Hehe. 3 ballads and 1 pop sikit. Aku ekspresikan ape yang aku rasa terhadap keempat-empat buah lagu tersebut okeh. Setiap 1 entry , aku post satu lagu. Translate lah kan, kalau letak Hangul punye, aku pun tak faham apetah lagi korang. Hakhak, yang faham tu senyap sudah. Hehe. Layaannn. Credit : Google

TOP 1 : I Guess You Don’t Know by M Signal. 
Lagu niyh menunjukkan laky niyh sangat sangat suka kat sorang pompuan niyh. Tapi pompuan niyh tak pernah tahu ape –ape yang pernah dilakukan oleh sang lelaki. Whoaahh. Kelas gitu. Tapi memang feeling dhoo. Rasa cam nak nanges, tapi tak boleh. Nak sangat nanges bile dengar lagu niyh. Huhu~ Penyanyi die sangat sangat menjiwai lagu niyh, especially tyme korus , rasa cam nak lompat masuk dalam lagu tu je. Argghhh, minah jiwang!!  

'I Guess You Don't Know OST'

I met you, loved you and hurt by that love
Just looking at you without being beside you, I’m a fool.
When you cried, I cried. When you smiled, I smiled.
Like a child, just following you whatever you do, I’m a fool.

I love you but you can’t hear it
I love you but you don’t know it
I shed teardrops in my heart but you don’t see it
I call out your name but you can’t hear it.
You are the only one for me but you don’t know it.
My love is blind, my love is poignant, and I can’t do that.

Just turn around and I’m right here behind you.
When you’re tired of someone else’s love,
Hurt by someone else’s love
Just turn around once.

Today I call out your name a thousand times..
Even though you can’t hear it.
I love you so, please look at me
I love you so, please come to me
Please come one step closer, I will wait for you.

I’m sorry because I only know you
I’m nothing without you.
Because of this bitter love, I call for you.
You don’t know
See! Lirik die sungguh mengancam jiwa. Lagu yang paling sedap arhh. Korus die tu perghhh. Pause lagu dalam blog aku niyh and dengar lagu kat link yang aku bagi. Feeling habis!!

Pemilik blog (nineteencapri) , tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang disiarkan dan ianya adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis komen itu sendiri.

No comments: