HOME BUCKET LIST SELF-MADE FOOD REVIEW MOVIE REVIEW DO-IT-URSELF

Wednesday, November 14, 2012

Malacca comics

Assalamualaikum and Anyeonghaseyo.

I miss everything. I miss you , yess. Saya rindu kawan-kawan saya. Thanks to my sweetie Fazera , sebab call gua tadi. Missing you lah girl. Ekcely , die pakai nombor fon baru , memang aku tahu pun die tukar no.baru kan. Then , aku tanye lah siapa empunya diri yang sedang call aku yang tengah bersenang-lenang ni. Dah merajuk pulak makcik tu , heheh. Hmm , die suruh maen teka-teki , aku mintak dia bersuara lagi untuk sesi pengecaman *lololz* , belum sempat lagi die bagi klu aku dah tembak and sasaranku tepat , hehe.

Ayat rempitss ---> "Itew windu awakk" , betul ke ni ayat rempits?? Haha.

Semalam saya dan keluarga tersayang serta saudara mara jauh saya datang menziarah. Alhamdulillah , macam biasa , kami akan pergi ke Melaka *as usual* lolol. Hehe,

Kami di Kampung Morten. Jyeahhh , Pergi malam-malam ni memang shoooo nice lah awak sume. Sebab kan , banyak lampu biru merah hijau kuning ape sume tu lah! Lagipun , tak bagus jalan-jalan dalam gelap. Wahaha~ Kalau pergi siang boleh la masuk dalam rumah-rumah yang cantik lagi vogeh ni. FOC keyh.

Ohsem sangat and nice. Bukan saye , tapi rumah kecik ni. Hoho, Tak lawak eyh? Kfine. Dah tahu dah? Bagus la , kita memang ade kimia lah awakk. Hehe.

Gambar tak nice kann? Sebab resolution or pixel niyh?? Or sebab model dalam picture ni?? Hehe. Model? Kfine. Haha, Lovely cousin since we're born. Taller than me , younger than me. Hmm, bese ar, lelaki. Takpe-takpe , dulu aku buli die sekarang dah terbalik. Kfine!

Addicted dengan lagu Kim Jongkook - Men Are All Like That and Boyfriend - Janus. Love Love it!

Pemilik blog (nineteencapri) , tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang disiarkan dan ianya adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis komen itu sendiri.

No comments: