HOME BUCKET LIST SELF-MADE FOOD REVIEW MOVIE REVIEW DO-IT-URSELF

Tuesday, November 20, 2012

Teringin nak try Shimino crepes

Assalamualaikum and Anyeonghaseyo.

Actually benda niyh da lame aku tahu dalam magazine , tapi asyik terlupa je nak research kat google.com . Teringin nak merasa Shimino Japanese Crepes ni weyhh. Nampak cam sedap je and nampak macam laen dari yang laen. Aku memang suke nak merasa benda-benda macam ni , halal or tak?? Mestilah halal awak! Aku dah tengok locations die , salah satunya kat Pavilion tuh!

Source credit : Shimino Japanese Crepes website


Dah tentu perisa niyh yang menjadi pilihan aku nanti!



Paen cakap rumah die dekat dengan Pavi , ehem ehem. InsyaAllah saya nak die bawak saya ke sana nanti. Hehe, Memang aku tak tahu pun jalan KL tu. Saya orang kampung , ekeke.

Pemilik blog (nineteencapri) , tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang disiarkan dan ianya adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis komen itu sendiri.

3 comments:

Zaf98 said...

perghh! terliur dibuatnyaaa~ <3

Cik Yaya said...

wahh mngo ngn strberi tu cm sedap je tu..hehe nak2..jummm ^,^

Izzati Amira said...

haaa~ jum jum!! jum la! jum la!