HOME BUCKET LIST SELF-MADE FOOD REVIEW MOVIE REVIEW DO-IT-URSELF

Monday, December 31, 2012

Dokumentari : Key El , Day 2


Untuk maklumat penuh mengenai KTM , Do Click.
Assalamualaikum and Anyeonghaseyo.

Day 2. Kami gerak dari rumah Lynn sekitar jam 1 lebeyh , then Debot nak pergi pantai yang berdekatan dengan rumah Lynn tu. Cantik sangat pantai tu oke. Gambar ade kat Debot , lupe nak bluetooth. Masukkan nanti la. Day 2 , Lynn tak join. Thanks untuk kesemua keluarga Lynn yang sanggup menerima aku ngan Debot sebagai tetamu untuk menginap di rumahnya dua hari satu malam. Thankss. Tersangatlah berbesar hati dapat tidur kat situ. Tetibe nak rindu Bihun goreng mak Lynn perisa tomyam tu , sedap hokayy!!


Peneman setia tyme aku punye energy level tahap loww loww loww. Haha, thanks 100 plus.

Untuk hari yang kedua ni , aku mewajibkan diri aku untuk menjejakkan kaki ke Sungei Wang Plaza. Bukannya aku hamak sangat atau jakun tak pernah pergi tempat yang jual-jual baju ni. Cuma kempunan nak jejakkan kaki ke Kpop Garden Level 3 tu je. Hamek ko , mata blink blink je.


Kesemuanya ber-RM... tettt , harga haruslah dirahsiakan. Banyak yang aku beli kann , tapi sebahagiannya ada dari adek-adek aku punya. Aku punye ade 4 je , beg CNBlue tu dapat free sebab aku beli banyak kann. Kwang kwang kwang.. Lama jugak la aku buang masa nak pilih itu ini. Before ni ade Kpop Collection kat TS , tapi aku pergi masa aku betul betul betul rasa penat giler and energy level aku tahap tu memang low. So, kat Sg Wang punye aku rasa freshhh je , ekeke.


Met my girlfren , Yeay! Miss her , Marina. As usual she's so excited seeing me. "Hello Marina , kau kat mane? Aku kat TS ni." Macam tak percaya , besoknya ( on 2nd day ) we're met. Soon , she must come to Malacca oke hunny!


Ape name orang yang tak bergerak ni erk? Hmm, ntah la. Ekcely kiteowang terjumpa je tepi jalan tu , then amek je la gambar untuk kenang kenangan kann. Then tyme tengah mencari-cari jalan tu ade lagi dua orang yang kaler hijau and purple.

Pastu , aku ngan Marina pun berpisah kat situ. Ade jodoh jumpe lagi ye hunn. Kami meneruskan perjalanan untuk bertemu dengan Mak Mirazemi , hehe. Acik so sporting and talkative. Untuk malam kedua kami tidur di rumah Mira pulakk. Ucapan terima kasih yang tak terhingga kat seluruh femly Mira coz sudi terima aku ngan Debot sebagai tetamu kat situ. Thankssss. Thankss.

Before niyh abah tak yakin nak jenjalan ke KL , sebab selalu jammed and takut sesat. So , aku yakin ar nak bawak dorang jenjalan sini dengan bekalan ilmu selama 3 hari aku kat sana. Tapi naek KTM dengan monorail je la , heheh.


Pemilik blog (nineteencapri) , tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang disiarkan dan ianya adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis komen itu sendiri.

No comments: