HOME BUCKET LIST SELF-MADE FOOD REVIEW MOVIE REVIEW DO-IT-URSELF

Sunday, March 10, 2013

Sushi King & Jalan jalan , Muar.

Assalamualaikum and Anyeonghaseyo.

>Entry bergambar yang agak banyakk.... kot!<

Today Debot bawak kiteowang keluar jenjalan kat bandar Muar ni haa. Selepas Zohor and makan tengah hari kiteowang gerak arr.


Ketua chef untuk tengah hari itu adalah aku. Hehe. Peace no war.

Sushi King. Debot la kempunan sangat. Aku layan je even memang tak reti nak makan sushi ni. Hoho.

Yummy yummy. Banyak sangat yang sedap sebenarnya. Tapi tu la. Hanya beberapa je yang menambat hati kami bertiga. Lols. Walhal , piring yang berwarna merah dan ungu langsung tak berani nak sentuh, mahal seyhh.

We picked this. Aku punya yang telur tu , sedappppppppppppppp.!

Then, we chose this from sushi king menu book. (: hikhik.

Debot. Chose : Mixed Bento.

Mira. Chose : Takoyaki.

Zati. Chose : Lupe lah nama die ape..hehe, selepas search <Yakitori negimiso>.

Aku pilih jugak ni : Vanila ice cream & chocolate syrup.

Banyak lagi nak tunjuk sebenarnya. Besok plak arhh. Kita bagi teaser photo dulu , chewaahhh!!

Lepak Tanjung ni. Kat Muar. Dah macam kanak-kanak riang pulak. Back to 90's.
Pemilik blog (nineteencapri) , tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang disiarkan dan ianya adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis komen itu sendiri.

No comments: