HOME BUCKET LIST SELF-MADE FOOD REVIEW MOVIE REVIEW DO-IT-URSELF

Sunday, September 8, 2013

Nuffnang dan Churpchurp nak kasi duet!

Assalamualaikum and Anyeonghaseyo.

Hey gegurls sayang sekalian. Wa nak share sama lu olang semua ni. Churpers? Nuffnangers?? I mean, korang ade akaun Churpchurp atau Nuffnang? Kalau ade, meh dekat kat kepala baca elok-elok khabar berita yang wa nak story kat u olls.

Depa nak bagi hang pa semua RM1 dengan cara.. , dorang kreditkan RM1 kat akaun korang tu nanti laa. Tapi, u olls kena jawab survey yang dorang mintak dulu, tak susah. Senang je tau. Klik klik yang patut je. Sape nak bagi hang pa RM1 kalau bukan dari pihak Nuffnang atau Churpchurp kan? kan? So.. ape lagi? Grab this chance lah u olss. Kumpul sikit sikit, lama lama jadi bukit, kan? kan?

KLIK GAMBAR

Page depan lebih kurang macam ni la. So, nanti klik kat Next tu and isi lah pape yang patut. Pilih salah satu je tau, sama ada nak dikreditkan ke akaun Churpchurp atau Nuffnang. Tapi, kalau anon, maksudnya takde akaun Churpchurp atau Nuffnang pun boleh isi jugak. Harap maklum. Hanya 1000 orang yang pertama. Buat lah survey ni selagi boleh oke.

Bubye. Big Thanks to NomNom Media. Love.



Pemilik blog (nineteencapri) , tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang disiarkan dan ianya adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis komen itu sendiri.

7 comments:

Sya Mimie said...

nak buat, tapi tak terbuat2 lagi.. :)

Izzati Amira said...

@Sya Mimie buat ler bila terluang (:

Cik JariManis said...

ohhh..bru perasan..maklumla..buka nuffnang sebulan sekali..hahaha!

Izzati Amira said...

@Cik JariManis

hakhak, boleh plak gitu kan..heheh,

AyaZuki said...

seringgit pon bermakna oo..sekarang jugakk kite buat! hehe(Y)

AyaZuki said...

seringgit pon bermakna oo..sekarang jugakk kite buat! hehe(Y)

Izzati Amira said...

@AyaZuki

hikhik, kemain gitu! (: