HOME BUCKET LIST SELF-MADE FOOD REVIEW MOVIE REVIEW DO-IT-URSELF

Tuesday, October 15, 2013

Now Watching : The Heirs Korean Drama


Anyeonghaseyo.

Drama Korea yang aku nanti-nantikan sudah tiba. The Heirs. Haha. Sebab hero ngan heroin dia Lee Minho dengan Park Shinhye. Aku takde la minat sangat-sangat kat dorang. Tapi aku suka tengok dorang berlakon, haa gituu.


Lee Minho ni pernah berlakon citer Personal Taste, Boys Over Flower etc.
Park Shinhye pulak famous dengan citer He's Beautiful , Stairway To Heaven etc.
Kim Woobin pulak dalam School 2013.
Citer ni ramai jugak kpop idol yang berlakon , antaranya Krystal f(x) , Minhyuk CNBlue & Hyungsik ZE:A.

Drama ni baru je start, 9 Oktober ritu. Masuk tv setiap hari Rabu & Khamis. Tapi nak tunggu dia sub bagai, hari Jumaat atau Sabtu aku dah boleh tengok secara online.


Sinopsis sependeknya :
Macam biasa cerita fasal anak-anak orang kaya yang bakal mewarisi harta pusaka mak bapak dorang. Dan kisah cinta tiga segi antara Kim Tan ( Lee Minho ), Chan Eun Sang ( Park Shinhye ) dan Choi Youngdo ( Kim Woobin ).

Suka tengok rambut panjang Park Shinhye yang macam ni. Cantik giler.

Baru tayang Episod 1 dan 2. Sekarang ni tengah tunggu Episod 3 dan 4 pulak. Cepatlaaaa.. Tak sabaq ni!

Kbye.



Pemilik blog (nineteencapri) , tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang disiarkan dan ianya adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis komen itu sendiri.

18 comments:

Niena Reen said...

best tak?? saya tengok barisan pelakon dia semua awesome. park shin hye and lee min ho comel jea. :D

Izzati Amira said...

@Niena Reen

mestilah best!! sebab tu la kita tengok.. hewhew

Aya Zuki said...

comelnyaaaaa >__<

Sally Samsaiman said...

kalau tgk pun sbb Kang Min Hyuk cnblue je :p

Nur Shazleen said...

Tv berapa eh? hehe xD

Ida Syuhada said...

Minatnya dengan citer korea yer

Aefa Aerisya said...

yess.. pakwe sndrik belakon mesti la tgk~~ heheee

Cik Kasut Pink said...

nak tengok jugakkkkk !!!!

Izzati Amira said...

@Nur Shazleen

saya tgok online je..heheh, gooddrama.net (:

Izzati Amira said...

moh ler reramai tgok..heheh

aisya said...

tengah tengok drama ni jugak. hehe

Izzati Amira said...

@aisya

geng arhh gini!

Cik Nanard said...

nanard pon baru je nk tgk ni :p

sha (chirp chirp) said...

haah, rambut dia pnjg lagi gojess :D

Izzati Amira said...

@sha (chirp chirp)

kan? gojes sangat!!!

Izzati Amira said...

@Cik Nanard

ye, same2 baru tgok (:

Feyda Afwie @ Affida said...

alamak comelnye...nak tgok juga..pemint setia lee min hoo ni hehehe

Izzati Amira said...

@Feyda Afwie @ Affida

moh! moh!! masih awal lagi ni.. eheh