HOME BUCKET LIST SELF-MADE FOOD REVIEW MOVIE REVIEW DO-IT-URSELF

Thursday, December 26, 2013

Thanks nuffnang & dear readers.

Assalamualaikum w.b.t

Sejak aktif berblogging ni and rajin mencari tips untuk tingkatkan trafik blog , pihak nuffnang ade bagi CPUV kat blog aku sebelum aku memulakan karier sebagai pelajar last month *uhuk* , karier lah sangat !

Dah siap credited dah pun. Syukur Alhamdulillah. Akan ku usaha lagi untuk capai CPUV yang seterusnya. Hehe.


Walaupun tak banyak cam u olss. Tapi wa heppy la, sebab usaha takat tu je kan. Nak lebih kena la usaha lagi , kan? kan?

Terima kasih kat korang as readers, viewers, followers, stalkers *pui* yang dok rajin klik-klik tu. Kamsahamnida. Infom kat inbox, then nanti aku tolong la balik. Give and take katakooo. Helping each other right? right? Kena ar jujur, takmo tipu-tipu wa okay.

Besarlah hati wa kalau setiap hari korang jenguk blog biru wa ni, lu olang klik-klik iklan bawah ni ;


Iklan macam ni mostly ada kat bawahhhh blog aku tau. INTI.

Tips ringkas :
1. Rajin tinggalkan jejak pada shoutbox blogger lain.
2. Sekali sekala tinggalkan komen pada entry dorang.
3. Klik klik iklan yang ada kat blog tu, nuffnang @ churpchurp @ heartbeat

Conclusion : Trafik naik , earning pun masyukkk!!!

Transitions.
Iklan macam ni ade je kat sidebar tu. Kengkadang iklan INTI kat situ.
Iklan churpchurp pun jangan pandang serong gak taw. Klik klik satu.
Semoga, sama-sama kita jadi 'kaya'.... hewhew.

Tukar tajuk sikit , nak habaq mai. Bloggers yang suka and mahu setiap entry korang di-komen oleh bloggers lain, tolong la disable word verification tu. Please~~~

Simple tutorial : Disable word verification ( comment box )

Dashboard > Settings > Post and comments 


Buat macam ni eyh. Setting kepada ' NO ' , jenuh la macek nak komen-komen semua blog yang ada word verification tu. Ada paham tak? Tolong la ubah setting tu ya. Ini untuk kemudahan blogger lain untuk komen kat entry u olls gituuww.

Kbye.



Pemilik blog (nineteencapri) , tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang disiarkan dan ianya adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis komen itu sendiri.

8 comments:

Dikna Sya said...

Tahniah kak dapat CPUV ^^ doakan saye dapt jugak eh .. hee ~ btw saye dah klik akak punye jugak :D

nanakimie said...

tahniah dear:)

nur hafizah aziz said...

wow . tahniah :)

Fatanah Khirizan said...

tahniah kak zati! semoga lepas ni lagi masyukkk,hikhok :DD

#betul betul.. kalau ada word verification tu leceh nak komen kan,hehee :))

Izzati Amira said...

@Fatanah Khirizan

thanks dear..aaminn

Liza Licha said...

congrats.. hm..licha baru dpt 2 je cpuv.
tak byk sgt tapi ok lah.. hihi.
singgah menabung inti awak ye :)

Akeyla Azmi said...

kannnn sakit hati betul verification tu adoi kalau number dia pnjng gila haih..

eh sama huhuhuhu kita pon dapat cpuv heee~

Affy Afiqah said...

alhamdulillah rezeki :)
semoga terus murah rezeki ya, akk pun kalau singgah blog ni memang akn klik tabung...kdg2 tak mention pun sebab akk amik positif side...klu akk boleh klik iklan org dgn suka hati...why not dorg pun buat perkara sama..btul tak? as simple as that....setiap kli singgah tu mmg akn komen n klik..tu je akk buat hahahah