HOME BUCKET LIST SELF-MADE FOOD REVIEW MOVIE REVIEW DO-IT-URSELF

Tuesday, December 24, 2013

The Heirs : Recap

Anyeonghaseyo.

Korean drama The Heirs dah lama tamat and ramai lagi masih terbayang dan terbuai dengan romantiknya Kim Tan dalam citer tu. Tak dinafikan aku tengok cerita tu pun sebab ade Lee Minho dengan Park Shinhye. Tapi lepas da layan episod demi episod , mata aku asyik tumpu pada watak bad boy Choi Youngdo. Hensemnya Kim Woobin , lahai. Antara beberapa scene yang lawak aku pernah tengok kat insta then jumpa lagi kat weheartit masa search gambar Woobin , hehe.

Layan~~

Nak cakap benda ni logic thinking pun hado. Sebab nama dia.. hahaha , kelakar betui.


"I'm the youngest daughter". Hahaha. Sengal je.


Okey. Yang ni paling best !!! Sumpah kelakar gilaaa. Hahaha. Tak menahan gambar yang bawah tu. Love is the momeeennttt !!!! Actually, Love Is The Moment by Changmin 2AM ni lagu OST drama The Heirs ni. 

Lirik dia asyik Love is.. Love is.. Love is.. kengkadang annoyed jugak masa mula-mula dengar. Tapi bila dah selalu dengar tu, dah jadi macam biasa and boleh layan pulak. Haaha.

Last but not least~


Omo~~ how cute. Nampak sweet je. Nampak sweet je.

Nanti nak citer pasai new drama yang aku tengah dok layan pulak.
Kbye.




Pemilik blog (nineteencapri) , tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang disiarkan dan ianya adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis komen itu sendiri.

9 comments:

aisya said...

part myung soo dan young do mmg kelakar.. hahaha!

Affy Afiqah said...

ramai peminat cerita ni kan :)

Anne Nurain said...

hahaha.. part the youngest daughter tu lawak.. comel pun ada.. hihi..

Akeyla Azmi said...

oh yang ni huhuhuhuhu kawan selalu tengok hihihihi

Mazni Munawar said...

wahahahaha lawak kot! saya suka tengok scene gambar no.2 tu, myung soo gedik xD yg gambar no. 3 tu bebal sikit xD

KWB is soo handsome *.*

farrah hanim said...

ahahah !! love is the moment !! kelakar bile skroll pelan-pelan .. kah kah !!

Kyla Pearlisha said...

Akk suke tgk drama ni.The heirs.Tp skng stuck at episod 18.Internet lemmmmbap laaa huwaaaaa

Fatanah Khirizan said...

haha,drama ni emmang best! <333 tu lah,sebelum ni tengok sebab ada LMH ngan PSH je... tapi dah tengok tu rasa macam suka dgn woo bin ni pulak,hahaa... yang part myung soo dgn young doo tu memang lawak... hahaa xD young do selamber je cakap dia cakap macam tu,hahaa xDD

Izzati Amira said...

@Fatanah Khirizan

aippp. kita punya laaa... hehehe