HOME BUCKET LIST SELF-MADE FOOD REVIEW MOVIE REVIEW DO-IT-URSELF

Sunday, January 19, 2014

This is us.

Assalamualaikum w.b.t.

Bulan ni banyak betul self treat tau. Bila dah keluar dengan roommates, memasing perut taknak makan kat warung or kedai mamak. Semua nak yang sodapp je. Itulahhh... haha.


Chicken Chop depan UiTM , McD Cheng & lunch kat bilik. Muahaha. Mana tak makin comel? Haha


Haritu pergi Jusco Aeon Bandaraya. Saje pusing-pusing tengok wayang. Then, lepas habis tengok wayang tu kami pergi makan sushi kat Sushi King.

Golden Ball paling best and sedap. Bagi aku laaaa... hhehe.


Weeeee...Gambar atas tu kiteowang dalam bas. Bas kosong, memang bermaharaja lela dalam bas and selfie je memasing. Ngah ngah.

Gambar bawah pulak cadangnya lepas pergi survey rumah *kot-kot next sem duduk luar* , lepak AG beli eksrem kat Ice Room. Errrr...tak sedap lahhh. Rasa lain gilaaaa.. Kena pergi kat kedai besar dia jugak barulah sedapp gilaaa. Hehe.


Kbye.




Pemilik blog (nineteencapri) , tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang disiarkan dan ianya adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis komen itu sendiri.

8 comments:

aswa leyla said...

cam ni la student . duk kolej habes berjimat dah, bile da kuar, makan semua benda . da x pikir duit da time tu . same la dengan kite.

Razi ten said...

Oh wow, I love Sushi xD
they looks delicious and tempting..

Lollipop Manis said...

wahwahwahh. sakan mencari makan :)

nanalee caramelo said...

WAHHH~ yummeh nyeer :)

Izzati Amira said...

@aswa leyla

hahah. tahu takpe. duk kolej beli makanan pun sikit je. tp bila da keluar.. beli yg sedapp je. haaha. enjoy (:

Izzati Amira said...

@Razi ten
yeahh~~~ terliuq gituu

Wahidah BME said...

Nyum2! Sedapnya lahai dik oi. Hehehehe.

Gee Lion said...

rasa lapar tengok gambar2 ni.. adeh..