HOME BUCKET LIST SELF-MADE FOOD REVIEW MOVIE REVIEW DO-IT-URSELF

Friday, February 21, 2014

Weekend suka suka.

Assalamualaikum w.b.t

Lama dah tak story sini kan. Busy lah, busy dengan test, quiz, assignment yang last minute baru nak buat..proposal..presentation..fhewww~ Dah balik ghumah ni, meh kita story.

Two weeks ago. Wa tak balik rumah wa. Tapi wa balik rumah kawan wa. Cheras. Saje kegedikan.

Padahal nak pegi karok semata. Asalnya.
Jom story.

Pagi Jumaat tu lepas Subuh masing masing siapkan diri nak gerak naik bas pergi Cheras. Ambil bas kat AG terus ke TBS. Dalam bas wa rasa ngantok je sebab bas tu lentok-lentok pulak bikin gua ketiduran kejap kejap.

Dah sampai TBS tu Dibah craving for Dunkin Donuts  ikut aje lah. On the way ke DD tu, kami berdua ternampak kedai ini.
Taraa...

Sources : HERE

Macam ni lah ghupe kedainya... First time makan ni sebab nampak piza dia besar gabak gilaaa tapi harga RM8.90 kot. Lupe dahh.. So, nak makan DD dah tak jadi sebab mata asyik fokus kat kedai meghah ni je. Haha, terbeli sudahh~~


Balik rumah Mira je gua makan benda ni. Thanks mak Mira for the Subway treat. Yeayy, sedap and nak lagi *next time*. Melaka macam takde Subway jee...uhuhu.

Peghut macek macek ni boleh tahap demand gak arr , aku je biasa-biasa. Sebab dorang lah aku pun terikut-ikut nak makan benda-benda yang demand macam dorang gak. *pui*


Karok..... Aku je yang gian nak karok sebenarnya. Macek-macek sekalian hanya turut serta. Ngeh ngeh. Lagu sume tangkap leleh, tak boleh nak hardcore sangat. Rasa nak nyanyi lagu feeling feeling je.. hehe


Thanks Mira and Dibah sebab ikut pe'el kita nak karok. Kahkah.


Disebabkan hari sebelumnya gua dah makan banyak benda berkaloriessss~~ , so pagi Sabtu tu macek Mira bawak kami pergi Lake Valley. Serius tasik dia besar *bagi aku*. And ramai gak yang joging pagi-pagi tu. Ramai sangattt.

p/s : Rumah rumah kat situ pun cantik-cantik weyhhh. Jeles je tengok.
Kbye.



Pemilik blog (nineteencapri) , tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang disiarkan dan ianya adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis komen itu sendiri.

5 comments:

Nini Hanini said...

terliuq den nengoknyer..hehe

nana kimie said...

adeh,macam sedapje tgk burger tu^^ merah makngah betul kedainya,hihi

eyqa yushaiza said...

wah.. sedap je tengok. meleleh air liur. eheheh.. layan korea jugak ke? hehehe.. :DD

Akeyla Azmi said...

omg kecur liur qila. Jahat ah :p
hihihihi <3
bestnyaaaaaaaaaaaa
had so much fun kan? Heee. Thanks share ni boleh lah nnt qila try gak hiks

Izzati Amira said...

@eyqa yushaiza

aah. layan korea..heheh