HOME BUCKET LIST SELF-MADE FOOD REVIEW MOVIE REVIEW DO-IT-URSELF

Friday, March 14, 2014

Study week dah start.

Assalamualaikum w.b.t

Hooray untuk seminggu boleh ? Seminggu je sebab lepas seminggu tu empunya diri tengah bertarung nak ambil final. Study week dah start. Hamek ko, pejam celik mata semester 4 hampir sampai ke penghujungnya. InsyaAllah pertengahan April tamat lah final kami. Bulan 6 kita jumpa kat Tapah la yer. *konfem seh fakulti aku pindah sana*.


Sekarang ni gua tengah bertarung dengan nafsu sendiri. Bertarung dengan makanan. Masih sedang berusaha. Fighting lorhh.


Tetap Tasik Tun Fatimah ni yang cantik. Sejuk mata memandang. Sebab dah lama sangat hujan tak membasahi bumi , pokok semua kering. Mungkin masa tu musim luruh, semua daun takde. Tapi baru-baru ni, walaupun hujan tak turun, dedaun hijau tumbuh semula. Alhamdulillah. Sangat cantik. Lepas subuh tu kalau jenjalan sekeliling tasik memang best. Sejuk.


Terima kasih untuk semua lecturer yang pernah mengajar aku and classmates since Part 1 till Part 4. Thanks jugak guru-guru ku dalam kalangan classmates dan batchmates yang ajarkan aku itu ini.

Ready for final... Doakan yang terbaik untuk kami.
InsyaAllah.
#prayforMH370

He has 'that' charm. (:
Kbye.



Pemilik blog (nineteencapri) , tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang disiarkan dan ianya adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis komen itu sendiri.

13 comments:

Akeyla Azmi said...

hihihi best of luck ya kak zati amira :))
wishing u the best ok!!! Hihihih.

Mazni Munawar said...

gudluck utk final akak! :)

Nurhazlin Hussein said...

Good luck , sis ! ^_^

Izzati Amira said...

@Nurhazlin Hussein

@Mazni Munawar

@Akeyla Azmi

thanks dear <3

aswa leyla said...

kite da final dah . gud lark awop .

Nurul Syahada said...

goodluck sis :D

eyqa yushaiza said...

all the best kak. you can do it! :DD

#PrayForMH370

Miss Boo said...

gud luck tuk exam zati :)

Affy Afiqah said...

goodluck zati :)

faiz ahmad said...

gud luck ya :) >>

Amanina Mads said...

gudluck adik ! sure lpas final otak kembali normal. hehe. do the best. eh uitm tapah? branch baru eh

nana kimie said...

all da best dear!

Badlishah Azman said...

Goodluck and all the best kak Zati