HOME BUCKET LIST SELF-MADE FOOD REVIEW MOVIE REVIEW DO-IT-URSELF

Sunday, April 27, 2014

Psychologists say...


Assalamualaikum w.b.t

Psychologists say :

1. If a person laughs too much even at a stupid things , he is lonely deep inside...
2. If a person sleeps a lot, he is sad...
3. If a person speaks less, but speaks fast, he keeps secret...
4. If someone cant't cry, he is weak...
5. If someone eats in abnormal manner, he is tense...
6. If someone cries on little things, he is innocent & soft-hearted..
7. If someone becomes angry over silly or petty (small) things, it means he needs love..

Try to understand people more.

Out of 7 , three of them are mine. Yahahaha~

Benda ni kawan aku share kat insta , mula-mula rasa macam banyak berkait dengan aku, tapi bila baca balik.."Mmmm tak jugak..". Korang lak macam mana?

Kbye.



Pemilik blog (nineteencapri) , tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang disiarkan dan ianya adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis komen itu sendiri.

23 comments:

junainah mohamed said...

Ada jugak yang kena...tapi macam dua jer...

miss wawa said...

no 2 tu bukan sebab sedih.. tapi dah menjadi hobi.. hahaha

Izzati Amira said...

@miss wawa

kan? hahaha. sape yg tak suka tido?? hakhak

Farah Arina said...

ada 4 :)

Mazni Munawar said...

Satu je yg kena kat sye. Selebihnya slalu nampak kat org lain je xD

Fariehan Ibrahim said...

deep post! hihi

suka baca bnda pcycho camni :D

Mek Onie said...

5 dari tu saya,haha

Syifa Auliya said...

bukan nak riak ke ape. tapi me truly nombor 6 xD

Wan Nabihah said...

ada jugak lah...
2 daripada 7 tu ada la .. huhu

Tashira Sha said...

no 2 tu mmng tak boleh dinafikan lagi hahaha and out of 7, 4 of them are mine. especially no 3 sbb kawan2 selalu kata sy macam tu -.-

Nurulee said...

i cries on little thngs. but i cant cry =3

Siti Nooryanawati Mohamed said...

Same r...3 out of 7 (^^,)
Singgah menabung cni..

Sarah Ali said...

6 dengan 7 tu macam kena je -.-

leeya said...

mcm simpati je tgok org mcm no1 tuh

DHEAVY said...

Thank you very much keep in touch.

Siti Norasikin said...

mcm betul je

zakira afina said...

hehe betul2 yang amat. kalau tidur banyak atau tidur awal tuu memang sedih laa namenya.

cik lisa said...

4/7. ehem ehem. hahaha

Aqilah Azmi said...

ekeke qila rasa 7 of them mine hahahaha

Aqilah Azmi said...

ekeke qila rasa 7 of them mine hahahaha

misz sheyla said...

x....banyak tidor sebab memang suka tido..huhu

Iola said...

maybe satu dua je kot..hahanice sharing

Nur Zakiah Akma said...

nom 1 dgn 3 hehe