HOME BUCKET LIST SELF-MADE FOOD REVIEW MOVIE REVIEW DO-IT-URSELF

Sunday, May 25, 2014

Cool nya Polaroid Camera Instagram

Assalamualaikum w.b.t

Haritu sambil-sambil blogwaking , jenguk blogger Kak Shida , post entry pasai Polaroid Camera Instagram ni. Serius cool gilaaa.


Kalau camera instax yang kita selalu tengok tu dah gila bayang ( terutama yang gegurls ni ) , apetah lagi yang ni kan? kan? Setuju aje lah Jah oi.

Reka bentuk sama seperti logo application Instagram. Asalnya Polaroid Camera Instagram ni terhasil dari polaroid camera yang fungsinya sama seperti instax camera. Gambar yang diambil boleh terus dicetak. Mungkin dalam Malaysia , Polaroid Camera Instagram ni belum masuk dalam pasaran lagi. Kat luar negara mesti dah banyak kan?



Spesifikasi penuh Kamera Instagram Socialmatic :

Saiz storan : 16 GB
Wifi & Bluetooth
4:3 touchscreen
2 lensa utama
Optical zoom
LED flash
Pencetak gambar terbina
Kartrid kertas
4 tangki dakwat pencetak
InstaOs 1.0


Credit segala info dari Yang Unique & Kak Shida.
Hehe. Kbye.


Pemilik blog (nineteencapri) , tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang disiarkan dan ianya adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis komen itu sendiri.

23 comments:

zakira afina said...

wuuuuuu serius daebakkk haha. masuk blog kak zati nak sebut daebak jee >.< kehkeh.

Mazni Munawar said...

pernah tengok kt google dulu, mmng superb! ingatkan dh ade jual kt m'sia. ish kalau dpt ni... mmng bestlah >_<

Eff said...

cool, lawo, comel, gojez, semua ade ah~ woww woww~ xD

Cik Nur Shaz. said...

ni rasa nak menjerit ni . polaroids biasa tu pun tak terbeli . ini kan yang ni . haishhh . aaaaaaaaaaa... mimpi je la mampu . hehe

Nini Hanini said...

GILA CANTIK!!!! dah jatuh cinta dah ni kak Zati!!!

Aqilah Azmi said...

cool gilaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
rasa nak nangis tengok hikhik

Izzati Amira said...

@zakira afina
waaahhhahaah. kelakar ni zakira ni.

Izzati Amira said...

@Mazni Munawar

nnti da dapat selfie lah sesama ye. haha

Izzati Amira said...

@Eff

hah , meh sini kita sambung lagi.. wow wow wow!!

Izzati Amira said...

@Cik Nur Shaz.

jerit lah sampai anak tekak rasa dah penat. haha

Izzati Amira said...

@Nini Hanini

jatuh cinta kat Kak Zati ke? Lahai , segan la dengan confession terbuka ni. HAHA

Rina Zaidi said...

Seriously memang Awesome! :D

DakVanila said...

wah !! mcm best jee ... !!

Cik Nadyya said...

pehhh.. comelnyaaaaaa

IDAH RASHID said...

serious smart!! >.< kalau kat mlysia ni, bope la agaknye harganye nanti..telan liur jela..huhu

zarulfarhana said...

comeinya...

Farah said...

Kena google benda ni kejap lagi. Mana tahu ada dekat Canada. Kalau ada dan murah, bolehlah beli.

Cik Umie Artoqiemie said...

baru semalam duk mikio nak beli instax mini hahahahahaha! adehh.. duit x cukup lagi. agak2 yg camni brape ye harganye?

Eikin's said...

Sumpah terbaikkk !

Nurul Syahada said...

Kak zaaaati, bestnyaa kalau dapat. Aishh adda nak satu T_T

Naniey Jemiey said...

haaa'aaa memang cool sgt..klik lactacyd di sini

ros_reeza said...

eh cantikla pula...

♥ Lia Abdillah ♥ said...

i want this !!! T^T