HOME BUCKET LIST SELF-MADE FOOD REVIEW MOVIE REVIEW DO-IT-URSELF

Saturday, May 10, 2014

CPUV Nestum #MoreLife

Assalamualaikum w.b.t

Selamat pagi. Selamat hari Sabtu dan Selamat Hari Ibu kepada yang sedang atau baru je pegang title ibu. Heee.

Alhamdulillah , hari ni aku dapat CPUV dari nuffnang!! Yeayyy *tepuk tepuk tangan*

CPUV Nestum #MoreLife katanyaa...


Alhamdulillah... sabar itu kan membuahkan hasil.. hehehee..


Jadi , tanpa membuang masa aku nak cakap serba sedikit lah pasai Nestum 3 in 1 ni.

Dorang ada buat contest untuk you olls semua yang kreatif ni untuk join. Setiap minggu dorang akan cari pemenang dan korang boleh menang RM 2,500 WOOOO... sape nak kasi wehh?? Upload video then korang boleh menang. Fuyooo..

Contest period : 12 May 2014 - 22 Jun 2014.



Btw , kalau dah singgah blog comel aku ni, jangan lupa click-click ye. Terima kasih.
Thank you nuffnang !!

Kbye.



Pemilik blog (nineteencapri) , tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang disiarkan dan ianya adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis komen itu sendiri.

24 comments:

Tashira Sha said...

bestnya kak. kite sampai skrang blom dapat cpuv. congrats. dah klik skali utk akak :)

nana kimie said...

alhamdulillah...tahniah dear!kak dapat jugak ni,heeee....

Izzati Amira said...

@nana kimie

alhamdulillah.. thanks kak.. hee

Aisya A. said...

wah2.. tahniahhhh :D

sekut gule said...

Waaa congrates congrates :)

aisyah ambris said...

Untungnye.

Budak_Nerd said...

wahaha,, untunglah ,, sentiasa berusaha untuk mengklik ,, :D

by the way, hari tu akak ada komen kat entry saya kan? pasal gambar tangga tu ,, kan ?

a'ah itu tangga kat planetarium negara ,, nasib baik kitaorang naik lalu tangga tepi ,, tak sanggup nak naik tangga biru tu ,, penat ,, :D

Nurul Faiz said...

congrats dear :)

Nanie said...

Alhamdulillah... klik skali!

Siti Norasikin said...

Wah bestnya..tahniah IA
menabung kt sini..:)

Mimi Azirah said...

Samalah dpt iklan nestum

Syamira Yahya said...

wah tahniah ! seronoknye dpt, sya x pernah lg sbb x aktif . hehe

cik lisa said...

Alhamdulillah, taniah kak! semoga dimurahkan lagi rezeki bersama nuffnang, lisa dapat yang md tu, hehe

Chic Na said...

bestnya.. hadiah sempena hari ibu.. ehhhh.. heheh..

Liza Razak said...

wahhh...rezeki tu..tahniah sis...kena sayang nuffnang lebih sikit ni :)

Linda Ishak said...

Tahniah... Tahniah... bagi tips skit...

N.Aima K said...

uiyo..!~ tq for mothers day wish :)

Qiell Kamal:) said...

Wahh bestnya:)

Ain Nafisha said...

Tahniah kak zati, untunglah dapat Fisha ni tak dapat-dapat CPUV.

husna yusof said...

tahniah.. banyakkan makan nestum ehhh ehh ad kene mengene ke? ahahahaha gurau je

Izzati Amira said...

terima kasih ye semua. InsyaAllah. yang tak dapat lagi usaha lagi okay? (:

Nini Hanini said...

untungnya akak,cpuv rajin je menjenguk,hehe. semoga terus dimurahkan rezeki. kalo nini nampak,nini klik ye. sekrang ni tengah ada whisper je :D

Tiha Azmi said...

Kak ..nak tanya ..macam mananak dpt cpuv eh ? any tips ? :o

Izzati Amira said...

@Tiha Azmi

kena rajin blogwalking ye sayang. make sure org dtg blog awak setiap hari sekurangnya 300++ sehari. Lagi banyak lagi bagus (: