HOME BUCKET LIST SELF-MADE FOOD REVIEW MOVIE REVIEW DO-IT-URSELF

Thursday, May 29, 2014

Jangan lakukan 24 perkara ini dalam hidup anda.

Assalamualaikum w.b.t







Sekian. Sama-samalah kita cuba mengamalkannya.

Sumber : fb Kopi Lekat
Kbye.



Pemilik blog (nineteencapri) , tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang disiarkan dan ianya adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis komen itu sendiri.

18 comments:

Anizz Annisa said...

nice sharing dear.. :)

Nazatul Nazurah said...

mewarisi kepapaan? Papepun nice sharing kak Zati ^^

Farah Arina said...

thank you so much for this izzati.

Asyraf Azizan said...

nice info. tq for sharing :)

Izzati Amira said...

@Nazatul Nazurah

kepapaan itu maksudnya lebih kurang macam miskin la.. (: . bukan PAPA/AYAH/ABAH.. heee

Farah Waheda Wahid said...

great piece of sharing dear...

Nurazlan Azmi said...

nice sharing sis :)

Syazwani Yazid said...

terima kasih kak zatii

Anis Adnan said...

nice sharing :D

zakira afina said...

huhuu nice sharing kak zati. kadang2 tanpa sedar kita ade buat benda2 tuu T.T

nor_farihan said...

tq share..sangat2 berguna hehe :)

Mazni Munawar said...

nice sharing! mmng berguna. thanks! ^^

Mime MF said...

ada certain benda yg selalu bt la...tak tahu..thanks sbb share ilmu baru ni..:)

Nini Hanini said...

mintak nak copy kak zati,nak print. thanks for sharing :)

Fariehan Ibrahim said...

tq for reminder! hihi

nice sharing :'D

Izzati Amira said...

@Nini Hanini

copy lah Nini. akak pun copy orang. cuma akak edit kasi warna2 aje. hehe

Cik Nadyya said...

thanks sharing =)

auni batrisyia said...

Mata liar di perjalanan tu macam mana? Thanks sharing <3