HOME BUCKET LIST SELF-MADE FOOD REVIEW MOVIE REVIEW DO-IT-URSELF

Friday, May 2, 2014

Oh , sungguh aku sedikit kecewa.

Assalamualaikum w.b.t

Tajuk tak boleh dramatik lagi? Muaahah.

Ye ye, aku kecewa. Baru-baru ni je aku aktif berblogging dan berblogwalking pergi visit blog orang sana sini. Terima kasih lah kepada yang sudi visit back tu. Ngeee.

Tengok gambar ni dulu ..


Apakah ini? Apakah? Baru je check pagi tadi , tetiba je menda alah ni wujud kat CPUV. Syukur Alhamdulillah, sekurang-kurangnya dia muncul gak. Heee~

Punyalah aku ni hari-hari bukak nuffnang , menunggu kehadiran CPUV , pastu on 2nd of May 2014 , benda ni semua dah credited dalam account.... yang sedikit..... mengecewakan aku. *kurang asem betui*. 

Entah bila muncul pun tak tau lah. By the way , takmo moody-moody, teruskan usaha lagi.
Thanks yang sudi datang blog aku lawat-lawat, tengok-tengok, ushar-ushar, jeling-jeling.
Terima kasih. Cuit cuit lah tabung kita , infom kat cbox , kita reply balik.

Sekian.
Kbye.



Pemilik blog (nineteencapri) , tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang disiarkan dan ianya adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis komen itu sendiri.

16 comments:

aisyah ambris said...

aisyah pun macam tuh jugak...hari2 bukan takde pon yg ongoing..tetiba ado pulak mcm ni yang dah credited... pehal kan... masyukk pon sen2 jer.. hahah

nana kimie said...

alhamdulillah...rezeki jugak tu kan zati..nana dapat dari XAXIS ni 0.44sen..heeee...bolehla topup2 earning:)

haa,btw XAXIS ni sejenis CPM,cost-per-impression...jom baca details kat sini

http://nanakimie.blogspot.com/2013/12/jawapan-nuffnang-berkaitan-cpuv.html

Izzati Amira said...

@nana kimie

thanks kak, syukur lah sebab sekurangnya dia muncul..hee

Cik Anis said...

BW and follow sini ^^

Nini Hanini said...

banyak dah tu..saya pun sikit je,ahaks

Naniey Jemiey said...

sama je kita...tetiba dah credit..haha..syukur!!

Aqilah Azmi said...

wah wah wahhhhhh kak zati huhuu qila pun ada gak takde lah banyak eheheh

Cik Itah@RRP said...

salam. sy pun banyak dapat ni tapi tak tahu la apakah..

Siti Nooryanawati Mohamed said...

Samalah macam akak hari tu...lebih kurang la ngan kes Izzati ni. Hehehe....maybe sbb baru kan, dia bg FOC je ney...bab tu cket je credited dia...

http://yanapinkblossom.blogspot.com/2014/04/pelik-lagi-ajaib.html

Lee Wa Wan said...

wan dapat gak yang ni...campur semua skali dapat lha 30sen...ahahahaha...adeyhhh...bergitu jelas kemiskinan nuffnang wan :P

Kalisha Aide said...

Sama la kes kite. Akak pun sedar sedar je ade. Pastu dah credited. Ape ape pun syukur :) akak pun tak paham jugak benda alah ni. Kene banyak baca lagi ^^

Syahmi Zaludin said...

Saya tak pernah dapat lagi. Bilalah agaknya nak merasa walaupun sedikit? :3

Alyani Matshah said...

sama la cm sy jgak ! dah la 1st tym dpt,, xtau bila on going2,,, tau2 dah credited... adoi !

Ahmad Zu Mal Md Rayi said...

Zumal pun camtu, cpuv timbul masa kita tak sedar. Kadang2 tu masa kita mengabai blog kejap jadi UV pun ciput je la :))

Nadratul Syazwana said...

Banyaknya! :o Kita punya Xaxis ada tiga je oh hahaha

Mimi Azirah said...

Samalah jd mcm.nih..tetibe je ade