HOME BUCKET LIST SELF-MADE FOOD REVIEW MOVIE REVIEW DO-IT-URSELF

Wednesday, June 11, 2014

#CPUV ke 6 dan 7.

Assalamualaikum w.b.t

Alhamdulillah , hampir dua minggu aku tak aktif ber-blog niyh tapi rezeki dari nuffnang sudi juga menjengah. Thank you nuffnang.com.my . Hehee... Thank you kepada readers yang sudi datang blog simple kita nih. Masih menantikan entry gua di Tapah?? Heheh. Nanti kita update okeh. Esok boleh le luangkan masa baca story kita yer.


Petronas Primex 95 dan juga Tune Money !!!! Yeayyyy. Nanti nampak iklan dua-dua tu and Tiger Balm tu , klik-klik lah yer. Kita cuti 4 hari ni , boleh blogwalking blog korang nanti.. yeayyyy!!!!

Penerangan mengenai Petronas Primex 95 by Blogger Cik Epal , Saimatkong dan Daphne Charice.

Tiger Balm Mosquito.

Penyampaian yang fun gilaa dari owner Blog Fourfeetnine dan blogger Kathyjem mengenai penggunaan Tiger Balm Mosquito. Cara untuk elakkan kita dari terkena gigitan nyamuk.

                           

Tahukah korang ??? INI FAKTA , nyamuk adalah antara haiwan jenis serangga yang paling banyak membunuh manusia. 

Tune Money - Big Travel by Blogger Kampungboycitygal



p/s : Besok jangan lupa date kita untuk baca entry kat blog kita tauu. Heeee. Jangan lupa klik-klik kalau nampak iklan macam gambar atas ni. Nanti kita reply yer. Thank you.

Kbye.



Pemilik blog (nineteencapri) , tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang disiarkan dan ianya adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis komen itu sendiri.

11 comments:

Nur Inani said...

alhamdulillah.. :)

Sara Zawawi said...

Wah bestnya :D dpt CPUV!hee

aisyah ambris said...

Tahniah untuk awak...

cik kanta coklat said...

congrats dear :)

Izzati Amira said...

terima kasih yer semua.. heee

MaMa MuRsYiD said...

tahniah2

Tashira Sha said...

congrats akak :)

Ayue Idris said...

wahh..byknye cpuv die..dpt jgk yg pimex tu!! hehe

jln2..kua yg ubat nyamuk ngn primex..da klik byk2 tau~ :)

Anis Adnan said...

Wahh. untunglah! kita tak pernah dapat cpuv. Keh keh keh :D

MAT NOR said...

tahniah, saya pun dapat CPUV ni

Aqilah Azmi said...

bestnyewwww