HOME BUCKET LIST SELF-MADE FOOD REVIEW MOVIE REVIEW DO-IT-URSELF

Monday, June 9, 2014

Kembali bikin cerita.


Assalamualaikum w.b.t

Oh yaa. Rindu tak? Miahahaa. Mestilah rindu kan? kan? First *let me take a selfie* acewaahh. Tipu ajoo.. First, Zati mintak maaf kepada semua blogger yang dah join segmen blogwalking by Zati tapi Zati lambat update kan? kan? Tahu korang marah plus geram gilaaaa. Gitu lah kan? Sampai hati korang marah marah kita. Kita busy lahhh , dengan lepak kat kampung seminggu lagi , nah... Sekarang ni , kat tempat baru , jadual pun masih free lagi. So kita lepak-lepak dulu.

By the way , Zati ada update 15 link baru yang join segmen Zati nih. Cekidaut cepatt.

Senarai Blogger Blogwalking by Izzati Amira.

Ah haaaaaa.... , masih ada yang belum join daaaa... Moh ler rapatkan lagi silaturahim and kenal-kenal dengan blogger baru dan otai yang join segmen nihh. Tak rugi pun. Susah pun tak , just copy paste code aje. Ape yang susah sangat??

Segmen Blogwalking by Izzati Amira.

Masa segmen masih berbaki lebih kurang seminggu lah kan. So, masih sempat lagi nak blogwalking and join semua.

p/s : Nanti Zati update cerita sikit-sikit pasai Tapah ni. Cuaca panas , tidak mengembangkan otak untuk mengolah cerita. Hahahaha.

Kbye.



Pemilik blog (nineteencapri) , tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang disiarkan dan ianya adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis komen itu sendiri.

10 comments:

zarulfarhana said...

bz betul tu..

Rina Zaidi said...

Subhanallah. Cantik. :)

Rina Zaidi said...

Subhanallah. Cantik. :)

MaMa MuRsYiD said...

Kalau sempat insyaallah akak join ye zati

Nurazlan Azmi said...

Welcome to tapah kak zati my hometown :) nd welcome back !!!

BudakVanilla said...

tak sabar nak baca entri ttg tapah 2 .hehe. . :D

Zierwa Zainal said...

cntiknya tmpat tu :)

Anis Adnan said...

welcom back & in sha Allah join ^^

Elvy Nellysha said...

cantiknya !!
:)

Nadratul Syazwana said...

SubhanAllah cantiknya! <33 Wahh dekat Tapah lah dia hihi