HOME BUCKET LIST SELF-MADE FOOD REVIEW MOVIE REVIEW DO-IT-URSELF

Thursday, June 19, 2014

Pemenang Segmen Blogwalking by Izzati Amira

Assalamualaikum w.b.t

Thanks for joining you olls. Terima kasih banyak-banyak sebab sudi memeriahkan Segmen Blogwalking by Izzati Amira nihhh. Thank you sangat. Nanti kita buat lagi yer.

Sorry , aku tak dapat nak upload gambar untuk bukti sebab line memang tengah lowwwww gilaaaa. Stress tahu. So , kepada 5 pemenang adalah seperti yang berikut.. heee

Top Referral setakat ini yang menggunakan link entries hanya ada seorang sahaja.

Congrats to http://giveaway-jom-santai-aje.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

Terima kasih sebab promote Segmen Blogwalking ni yer.

4x url yang dipilih secara random ialahh...

No. 53
No. 7
No. 77
No. 42

Semak link kat SINI okayy.

Kepada Top Referral dan pemenang random tolong komen entry ni dengan butir diri.

Nama :
Url blog :
Alamat rumah :
No. telefon :

*maklumat anda tak akan di public kan.

p/s : Suram gilaa entry takde gambar.

Kbye.


Pemilik blog (nineteencapri) , tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang disiarkan dan ianya adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis komen itu sendiri.

14 comments:

ZUKI DIN said...

As salam..abe kie terlewar join ke? Tunggu punya tunggu tp nama x tersenarai sbg peserta. Sedih sgt2. Huhuhu... btw, abe kie dah follow blog zati..
www.zukidin.com

aniesa ahmad said...

Tahniah untuk semua pemenang :)

nana kimie said...

tahniah pemenang:)

Iola said...

congrats to all winners :D keep in touch

Syahmi Zaludin said...

Tahniah kepada semua pemenang! =)

Jom join Mini Topup Giveaway 2 saya pulak?

http://syahmizaludin.blogspot.com/2014/06/segmen-mini-topup-giveaway-2-by-jurnal.html

Mana tahu ada rezeki? Kalau ada penyertaan yang ramai, saya akan tambah lagi hadiahnya. =)

Anis Adnan said...

Tahniah kepada pemenang ;)

Ika Chenta said...

waaa.. bestnyeee..
tahniah kpd pemenang..

blogwalking sini.. :)

Nur Haziqah Mohd Rosli said...

zatiii.. hazy tak taw pun ada segmen =C
nampak sangat hazy dah lama c blogging . sedeh la camni

Lina Kwon said...

awww ~

Ain Nafisha said...

Congratulations for the winners :D

Izzati Amira said...

Mmg lewat join pun, tp zati dah letak url blog abe ade je kat Senarai Blogger entry asal. Boleh semak semula ye. No. 117 :-)

Karya Mahirah said...

tahniah...

Siti Nooryanawati Mohamed said...

Alhamdulillah, ada rezeki juga kat sini. Tq dear. Dan tahniah juga atas penganjuran segmen ni sbb dapat sambutan hangat (^^,)

Hafiza AizZawa said...

syukur alhamdullillah.. terima kasih Zati...