HOME BUCKET LIST SELF-MADE FOOD REVIEW MOVIE REVIEW DO-IT-URSELF

Tuesday, June 3, 2014

Yeay #CPUV ke-5 Tiger Balm Mosquito

Assalamualaikum w.b.t

Alhamdulillah , rezeki bulan Jun. CPUV yang pertama untuk bulan Jun 2014 ni. Heeehehe , rasanya hari ni mesti ramai bloggers dapat CPUV Tiger Balm Mosquito ni jugak , an? an? Tahniah korang.


Nampak iklan Tiger Balm Mosquito kat blog ni nanti , rajin-rajinkanlah klik oke. Terima kasih.
InsyaAllah Zati akan cuba untuk selalu update entry supaya CPUV lama dan baru kekal maintain. Heee~

Thank you nuffnang.
Kbye.



Pemilik blog (nineteencapri) , tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang disiarkan dan ianya adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis komen itu sendiri.

11 comments:

asha hana said...

tahniah :)

Diya Hanun said...

wah alhamdulillah rezeki :)

Siti Nooryanawati Mohamed said...

Tahniah. Saya pun dapat CPUV yg sama.
Alhamdulillah (^^,)

Mazni Munawar said...

CPUV ni utk apa ek? btw tahniah kak zatii :D

nor_farihan said...

tahniah...rezeki kan ? alhamdulillah

NuR SYaZWaNi MoHaMaD NooR said...

wah..ajar la macam mana nak aktif boleh dapat cpuv mcmni..huks

anne said...

Tahniah...

zakira afina said...

amboihhh haaaa kak zati tahniahhh hehe :D great effort! keep it up. bagi tips ye? hehe.

cik lisa said...

yeayyy! sep sikit! hehe, lisa dapat jugak. taniah kak ^__^

Hafiza AizZawa said...

tahniah... akak tlg menabung nestum buat zati..

Hafezah Yusof said...

waa tahniah awak ^_^