HOME BUCKET LIST SELF-MADE FOOD REVIEW MOVIE REVIEW DO-IT-URSELF

Saturday, July 5, 2014

Apa khabar warga Tapah?


Assalamualaikum w.b.t

How’s Tapah? Hmm. So far , oke-oke lahh. Tempat baru memang banyak facilities yang tak cukup. Faham aje lah kan. Tunggu lah lagi 10 tahun , konfem dah maju dah area yang baru nak membangun nih. Masa tu pun kawan kawan I dah beranak-pinak dah pun kan...

“Saya mendoakan agar macek Izzati Amira ni mempunyai kerjaya tetap yang bagus dan bebas dari segala hutang piutang , menjadi muslimah yang baik dan taat kepada perintah Allah SWT serta ibu bapa , dan mampu membalas jasa baik kepada semua orang yang sudi membantu dirinya sebelum ini pada 6 atau 7 tahun akan datang. Dan seterusnya dikurniakan jodoh yang baik-baik untuk dirinya. Aminnn. “

Alhamdulillah. Terima kasih kepada yang ikhlas mendoakan. Hehe.
Semoga lebih 40 orang ye. Heee. Dalam bulan puasa ni berkat dia lebih sikit. Hehe.


Macam mana Tapah?

Makanan semua mahal-mahal. Hmmm. Sabor ajelahh.

Kat sini ade bilik untuk dua orang dan empat orang. Memandangkan  macek kesayangan aku semuanya duduk luar ( NR ) , aku sorang aje duduk dalam so panjang ceritanya macam mana aku bertemu dengan roommate baru nih. Dah jodoh... *pui*.  Budak Seri Iskandar.

Mostly yang lain semua dah ade geng , so masa pendaftaran hari tu dalam hati , “Redho aje lahh roommate dengan sesiapa pun!”

Then ade sorang aunty tanya itu ini and anak dia jadi roommate kita... Haa gitu.. So far roommate kita baik-baik aje. Nasib lah jenis yang tak suka memekak and hormat privasi.. ngeh ngeh. 


Classmates. Oh yaaaa... sem kali nih majoriti ahli kelas 5B adalah perempuan.  Penuh dengan aweks ajelah kelas ni. Lelaki dah jadi golongan minoriti , 4 orang sahaja. Aduhai.

Ok that's all.
Kbye.



Pemilik blog (nineteencapri) , tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang disiarkan dan ianya adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis komen itu sendiri.

9 comments:

Anis Ifham said...

Aameen. Hihi. study elok-elok.

Mazni Munawar said...

lawa baju kak zati. warna-warni~

Lee Wa Wan said...

sama mcm kelas wan masa darah 6.... ada 4 je lelaki... hahahha

Eiqa Almond said...

aaminn.. :)

Redha jela dpt housemate mcm mne sekalipun, ada hikmah tak gituu, ecehh. ehhee
Jaga diri tauuu.
X moh nakal2x. hee

Teacher Basariah said...

study rajin2 tau

zakira afina said...

Aminnn. Moga kak zati terus comel selalu muhehe :) same laa classmate 2 orang je laki yang lain gegirls :3

Izzati Amira said...

@Eiqa Almond

hhaah. kannn. insyaAllah ade hikmah (:

Karya Mahirah said...

Amin... jadi muslimah yang baik ya... jangan nakal2... hihi.. mcm mak2 pulak pesan ni.. haha

Aini said...

nice entry,blogwalking sini :)