HOME BUCKET LIST SELF-MADE FOOD REVIEW MOVIE REVIEW DO-IT-URSELF

Saturday, July 12, 2014

Dove Hairfall Rescue

Assalamualaikum w.b.t

Oh yeahhh. Ada sesiapa kat sini pengguna Dove? Especially Dove Hairfall Rescue? Kalau ada , yes kita gengg. Hehehe.



Moh tengok apa yang Dove cuba sampaikan melalui iklan terbaru mereka ni.
Hadiah lumayan sehingga RM20,000 boleh dimenangi.



Nanti nampak iklan Dove ni kat blog kita , klik klik lah yer.

Thank you.
Kbye.



Pemilik blog (nineteencapri) , tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang disiarkan dan ianya adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis komen itu sendiri.

12 comments:

Farah Waheda Wahid said...

dulu pakai dove juga, lama dah tak pakai ni... tapi bau dia sedap...

Nur Inani said...

jyeahhh.kita gengg :)

Aqilah Azmi said...

wiwiwi dah click dahhhh <3

Anis Ifham said...

Ai Ai chief! :D

Mazni Munawar said...

nanti kita click :D

Bahrain said...

Rasa macam nak try pula yg ni mana tau rambut tak gugur lagi. pompuan punya produk bedal je. haha

munirah rahman said...

salam bw di bln ramadhan..maaf lmbat bw..semoga ramadhan kali ini lebih bermakna..pray for gaza :D

Cik Nadyya said...

bagus ke?

terasa nak tukar dove.. rambut ni asyik gugur je. risau btl. huhu

ika zulkefli said...

tak pernah cuba lagi..:)

salam singgah.:)

Sally Samsaiman said...

sally cari takde! huhuhu

Fuza Musa said...

singgah bersahur

eintan nurfuzie said...

mmg pakai jugak
selamat hari raya
salam kosong kosong