HOME BUCKET LIST SELF-MADE FOOD REVIEW MOVIE REVIEW DO-IT-URSELF

Wednesday, July 2, 2014

Salam Ramadhan

Assalamualaikum w.b.t

 *cantik kan?? dah jadi desktop wallpaper dengan lock wallpaper..heee*
 

Hai hai korang. Rindunya lahh macek Zati nak berblogwalking , tapi apakan daya , diri ini sudah pun kembali memegang title sebagai pelajar sepenuh masa since awal Jun lepas , so aktiviti blogging ni memang terpaksa di-minimumkan.

Nak beramah mesra pun dah susah sekarang sebab life memang tumpu dekat Tapah ni aje. Wifi kat kolej tu memang ade , cuma sakit jiwa yang agak banyak bila kita sedang menggunakannya. Speed tak cukup laju , tapi takpe. I faham , tempat baru memang macam ni.

Tapi Alhamdulillah sebab sem kali ni banyak kelas dekat makmal komputer , kadang-kadang tu I curi-curi online and blogwalking kejap. Tapi nak visit back tu agak payah la. Sorry tau.

Dah masuk bulan Ramadhan. Alhamdulillah , kita masih dipanjangkan umur untuk melaksanakan Rukun Islam yang ke tiga pada tahun ini. So , jalanilah ibadah anda dan gunakan peluang yang ada ni sebaik mungkin. Bulan Ramadhan ini adalah bulan kita , bulan untuk kita mengabdikan diri kepada Pencipta kita.

Rajin-rajin lah jenguk blog kita yer. Thank you semua.

Okbye.

Pemilik blog (nineteencapri) , tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang disiarkan dan ianya adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis komen itu sendiri.

11 comments:

Cik Nadyya said...

selamat berpuasa awak :)

Nurul said...

Salam Ramadhan :)

Azlan Strider said...

Selamat menyambut bulan Ramadhan...hehehe

Regards,
-Strider-

Anis Ifham said...

Selamat menjalani ibadah puasa kak Zati :)

zakira afina said...

kak izzati, hehe biasa laa tuu. haaaa bab wifi tuu memang menyakitkan sikit haha. banyak kena bersabar kan. samelah kat sini wifi kan utk sume student. hehe tapi kita bawa broadband laju sikit laaa :3

Pykaa Pdott said...

Salam rmadhan jugak sis moga ramadhan kali nie pnuh makna . InsyaAllah :)

Mazni Munawar said...

salam ramadhan kak nina!

Karya Mahirah said...

Wah... barulah ada semangat nak berpuasa hehe..

Farah Arina said...

selamat berpuasa. :)

nurul atika said...

salam ramadhan juge...

blogwalking sini.. :)

Eiqa Almond said...

xpe makcikk zati..
take your time.
utamakan pelajaran yee :D

Selamat berpuasa dik :)