HOME BUCKET LIST SELF-MADE FOOD REVIEW MOVIE REVIEW DO-IT-URSELF

Saturday, August 16, 2014

Bila classmates mula berselfie

Assalamualaikum w.b.t

Haritu ada sesi bergambar dengan classmates.
Semua have fun gila. Photographer yang sepatutnya bertugas untuk tangkap gambar kiteowang pun dah macam tak boleh nak handle sikap budak kelas yang menjadi kesayangan nih.

Memasing sibuk nak ber-selfie dengan smartphone masing-masing.
Kesian betul. Pulak kelas i ols ni majoritinya perempuan , imagine ajelah macam mana kecohnya kami.

Diarahkan untuk bergambar satu tempat dengan bermacam-macam gaya. Tapi kami....
Kejap ke sana , selfie.. Kejap ke sini , selfie lagi.
Haih.. masing-masing peranganinya memang suka bergambar. Comel lah katekan. Huahahaah.


Comel comel aje classmates kesayangan nih. Ini candid yang tak sabau nak selfie.
InsyaAllah , hingga habis diploma , kita akan grad sama-sama. Aminnnn.

Kbye.



Pemilik blog (nineteencapri) , tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang disiarkan dan ianya adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis komen itu sendiri.

13 comments:

Noura Qifays said...

hehehe... cecomel je sumenyeee :)

Farah said...

Seronok je kalau ada classmates yang macam ni.

Nadratul Syazwana said...

Alolo comelnyaaa. Kitorg dah part 5 takde amik gambar class dah

Mazni Munawar said...

meriahnya classmate akak :)

aswadz said...

photographer pun berselfie skali ke?

Anis Ifham said...

gila selfie semuanya xD

Zuyyin Hijrah said...

waa osemnyaa :D

aniesa ahmad said...

eh .. sikitnya lelaki .. budak kelas kitaorang pun sama, semua giler berselfie =B

aniesa ahmad said...

eh .. sikitnya lelaki .. budak kelas kitaorang pun sama, semua giler berselfie =B

zakira afina said...

comel jeee semuaaaa :D hehe.

zakira afina said...

comel jeee semuaaaa :D hehe.

Katak Comel said...

da mcm hantu selfie..kahkahkah

Karya Mahirah said...

hahaha... dah jadi mcm budak tadika pulak nak handle..