HOME BUCKET LIST SELF-MADE FOOD REVIEW MOVIE REVIEW DO-IT-URSELF

Sunday, August 24, 2014

Mereka yang kaki selfie.

Assalamualaikum w.b.t

Adakah korang tergolong dalam sekelompok manusia yang suka berselfie?

Aku bukanlah kaki selfie. Setiap kali tangkap gambar , muka lebar cam talam. Erghhh. Memang jarang ahh kalau nak tengok wa selfie sengsorang. Lebih suka tangkap gambar dengan orang lain. Awkwardnyaa lahh kalau tangkap gambar sengsorang. Malu ahh *heheh , acheww*

Dua orang member aku dalam gambar kat atas ni memang antara kaki kuat gambar syok sendiri. Kemana-mana aje mesti nak bergambar. Oh okay , tak kesah lah kau suka bergambar , tapi kalau satu tempat , sampai doploh kali snap , tak ke rasa boring nya hidup? Hahaha.

Asalkan dorang happy.. ye dok?


Paling syok bila , orang tu nak orang tangkapkan gambar dia. Tapi dia tak cakap dengan mulut.. dia just pandang je mata kita..

Pandang mata orang tu.. " Hmmm.. yelah yelah. Aku faham", cepat-cepat ambil fon orang tu then snap.

Who's with me?? 
Yang mengalami nasib yang sama macam aku?
Takpun , dia yang buat orang sekeliling dia rasa macam tu? Hahaha.

Nama pun kawan kan , perangai masing-masing ade unik nya. Kalau semua nak ikut perangai macam kau aje , tak have fun lah hidup kau. Lifeless je gitu. Hahah. #itucaramerekabahagia

Kbye.



Pemilik blog (nineteencapri) , tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang disiarkan dan ianya adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis komen itu sendiri.

6 comments:

PeRdU cINta said...

Fenomena selfie ni dik..asalkan tidak melebihi batasan dan tidak mengaibkan..ok..

Tashira Sha said...

kite tak suka selfie. hahaha no way malu siot. xD

Izzati Amira said...

@PeRdU cINta

hhehe. ok bos (:

Ibnu Ramli said...

Selfie, trend masa kini tak kira jantina -.-"

Sabrina Syarfa said...

classmate kite serius suke selfie.so selfie kitorang byk gmbr satu class. hahak xD no such selfiesyoksendiri.

Anis Ifham said...

suka selfie sorang-sorang, tapi tak suka upload gambar selfie untuk tunjuk kat public. hihi xD