HOME BUCKET LIST SELF-MADE FOOD REVIEW MOVIE REVIEW DO-IT-URSELF

Monday, September 1, 2014

CPUV Jacob & HP PC.

Assalamualaikum w.b.t

Big welcome to Jacob (promoted) and HP PC ads sebab sudi datang melekat dekat blog i ols. Mmuahhh. Busy busy cenggini dengan kekangan masa untuk blogging blogwalking bagai nih. Nak dekat final dah oi. Cepat betul masa berlalu.


Thanks nuffnang dan Alhamdulillah kerana rezeki blog ni masih ada. Terima kasih kerana sentiasa mengintai menjenguk meng-skodeng blog guaa. Hehe



Terima kasih kepada yang sudi klik-klik iklan kita tuu. Nak reply dalam jangka masa terdekat nih memang tak dapek laaa. Sorry.

Sekarang nih masa dedicate untuk study je. Hehe.
InsyaAllah , cuti sem akan datang ni balik semula hobi lama. Hehe.

Kbye.



Pemilik blog (nineteencapri) , tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang disiarkan dan ianya adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis komen itu sendiri.

2 comments:

Gee Lion said...

alhamdulillah rezeki.. ^^
lama x singgah cni, harap cik belog baik2 aje.. ^^

siti zawiah said...

tahniah dpt cpuv baru..