HOME BUCKET LIST SELF-MADE FOOD REVIEW MOVIE REVIEW DO-IT-URSELF

Sunday, October 19, 2014

Alhamdulillah , thanks to you.

Assalamualaikum w.b.t

Hoyeah hoyeah. Kita dah masuk cuti semester yang keempat. Alhamdulillah berakhir sudah semester 5 gua bersama member member lain. Tak rasa nak citer pape perkembangan lagi. Cuma nak bagi tahu ni....


Terima kasih kepada pihak nuffnang dengan u olss yang selalu klik klik iklan kat blog kitaa ni. Lepas nih boleh la klik klik lagi yer dan rajin-rajin lah diri tu kunjung ke sini.

Tak silap aku , masa aku sedang sibuk study untuk final. Mak call aku bagitahu fasal ni.
"Akhirnyaaaaa.....", hakhak.


Muuahh muahhh. Fyi , ini adalah check pertama yang aku dapat hasil dari ber-blogging. Ye ye, dah lama aku berblogging cuma sejak akhir-akhir ni je aku macam merajinkan lagi diri ini untuk berkenalan dengan blogger blogger lain. Rajin ber-blogwalking laaa kekdahnyaa.

Inshaa Allah , akan datang ni sambil aku post entry fasal perkembangan aku, aku akan ceritakan or sharing pape yang bermanfaat untuk kebaikan bersama dengan korang. Saling berkongsi lah yer. Sekali lagi kitaa ucap terima kasih. Kamsahamnida.

p/s : Lepas ni macek Zati akan rajin update blog! Hoyeahhh. Macam banyak je benda nak citer kan.

Kbye.



Pemilik blog (nineteencapri) , tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang disiarkan dan ianya adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis komen itu sendiri.

11 comments:

zarulfarhana said...

wah best la

zarulfarhana said...

wah best la

Izzati Amira said...

@zarulfarhana

Alhamdulillah. Rezeki. hehe

Maicher said...

i on the other hand, tak penah pon check out lagi. *criessss*

Sally Samsaiman said...

okay la tu...dendiam pun ubi berisi..hehe :)

Lieya Yaya :) said...

wahhh tahniahh :)

Izzati Amira said...

@Lieya Yaya :)

heheh. tenkiu

zakira afina said...

wahhh rezekiiii. tahniahhhh kakkk.

Kasut Kusut said...

wahh..kena berguru ni

Hikayat Seorang Budak said...

tahniah :)

CT Humairah said...

wow dah cash out.. CT nak kena cash out jugaklah. nak hoooyeah jugak hihi