HOME BUCKET LIST SELF-MADE FOOD REVIEW MOVIE REVIEW DO-IT-URSELF

Tuesday, October 21, 2014

End of Sem 5!!!

Assalamualaikum w.b.t

Hoyeahh hoyeahh. Tamat sudah Semester 5 wa dengan geng-geng gua di Tapah ( ade satu sem je lagi ). Alhamdulillah. 7 subjek kot sem nih. Paling banyak dalam sejarah uni life aku.

Yang sakitnya , tiga paper subjek AIS nak harung terus satu sem ni la. Sakit sangatt. Stress. Penat semua ada. Tapi , itulah tugas anda sebagai seorang student. Nak berjaya memang kena susah susah dahulu.

Doakan kami semua dapat result best best.


Macek-macek yang banyak membantu aku dalam semester kali nih. Paling annoying , paling menyakitkan hati dan terbaik. Memang bagi kat dorang lahhh. Terima kasih untuk semuanya kawan-kawan. Tanpa korang lead aku , tak mungkin aku dapat apa yang aku achieve sekarang. Bukan soal pelajaran je , banyak hal lain yang aku dapat belajar dari pengalaman korang semua.



Paling annoying. 
Membahan orang , kenakan orang , loyar buruk nih memang kasi kat dorang lahh. Dapat pulak macam aku , hmmmmm. Memang lahhh. Imagine lah kan, waktu nak bangun sahur, semua orang mestilah mamai takde mood nak bercakap. Tapi bila dengan dorang ni , cukup forum je waktu sahur korang rasa nak tunggang terbalik je bilik tuh. Terima kasih.

Paling menyakitkan hati. 
Semua manusia tak sempurna. Selalu aku tanam benda tu dalam hati. Kadang.. manusia tu lebih kat sini , kurang kat sana. Lebih kat sana, kurang kat sini. Aku terima. Inshaa Allah.


Yang pastinya aku nih memang tak boleh nak study satu bilik dengan dorang. Sebab dorang nih bising. Aku memang tak boleh nak fokus kalau study ramai-ramai. Aku rela ulang alik dari bilik aku ke bilik dorang. Haha.

Kadang-kadang dorang ni memang kuat drama. Sampai aku pun join sekali jadi watak jahat. Kuikui. Watak jahat memang dapat kat aku ahh citer dia. Paham dah. Hehe.

Time aku rasa nak give up.. mereka.. "Janganlah pikir macam tu. A! A! A!"

Terus aku masuk bilik , study lagi. Hmmm. Roommate aku pun bagus jugak. Nantilah aku buat entry lain pasal dia. Miaaahaha.


Alhamdulillah. Semua lecturer kiteowang best best belaka. Walaupun ade yang annoying sikit. Tapi takpelahhh.. Siapa lah saya nak dibandingkan dengan mereka semua kan.

Thank you madam, miss, sir dan ustaz.


Thank you semua.
Kbye.



Pemilik blog (nineteencapri) , tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang disiarkan dan ianya adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis komen itu sendiri.

11 comments:

Putri said...

Tinggal 1 sem saja lg...gud luck eqa

Farrah MF said...

Tahniah, Izzati. Boleh cuti dan rehat lepas ni lepas mulakan sem baru :)

cik belbel said...

waaa student uitm mana ni

Ahmad Zu Mal Md Rayi said...

Alhamdulillah berjaya harungi dunia pengajian dengan.baik... All the best for the last sem k ^_^

Nadirah Mohamad said...

Good luck my dear...
Enjoy puas2 zaman belajar ni k.. :)

Nadirah Mohamad said...

Good luck my dear...
Enjoy puas2 zaman belajar ni k.. :)

Afiqah said...

tahniahh :D. kita lagi satu sem ja kat somban 3 ni haa adehh

CT Humairah said...

alahai tengok entry ni tingat pulak zaman kat uni.. huurm.. paling banyak pun ade 7 subjek juga tapi semuanya teaching subjek. tercekik rasanya..

nana liena said...

in dip ya?
lagi berapa tahun ja.. pastu merdeka..!
insyaaALlah dapat result baik punya

Hafiza AizZawa said...

Selamat menempuh sem akhir.. belajar elok2 yer..

Invisible Me said...

Opps. Tapah? Mari kita beramah mesra. Hehe. Selamat bercuti.