HOME BUCKET LIST SELF-MADE FOOD REVIEW MOVIE REVIEW DO-IT-URSELF

Thursday, November 27, 2014

Boom!!

Assalamualaikum w.b.t

Alright , semalam lepas balik dari makan kat luar. Bukak blog je aku tengok ade 42 komen yang belum dibaca tak sampai setengah hari aku meninggalkan blog. Ye aku tahu tak banyak mana. Tapi , bagi aku ini dah cukup banyak. Ada je blogger lain yang pernah buat entri fasal blogger lain komen banyak sekaligus macam ni , tapi aku jenis tak kesah sangat. Miahahaha. Tapi , kali ni aku buat sebab aku appreciate sangat dengan komitmen dorang.

Terima kasih lah sebab sudi komen entry kita yang tak seberapa ni kan. Terima kasih sebab sudi share pendapat korang kat sini.


Thank you kak Scha suka yer lepak sini. Heheh. Tak terbalas aku nak reply semua komen-komen dorang ni kat blog dorang. Aduhhh.


Nah aku senaraikan beberapa link blogger yang suka atau rajin komen ni kat u ols. Do visit them. Memang tak dinafikan , setiap kali aku pergi blogwalking kat mana-mana blog , blogger yang sangat-sangat memberi komitmen macam ni memang dapat kat dorang lahh.

Link Blog


Lepas ni (ada dua tiga hari lagi ) aku dah tak boleh nak teruskan aktiviti komen-komen kat entri orang lain dah. Hidup ku kembali busy. Terima kasih yang tak terhingga kepada semua blogger senior/junior yang sudi datang singgah and dropped comments selama sebulan lebih aku aktif lepas tamat semester 5.

Selamat blogwalking yer korang.
Rindu-rindu lah aku yer.
Okay bye.



Pemilik blog (nineteencapri) , tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang disiarkan dan ianya adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis komen itu sendiri.

22 comments:

Scha Nazri said...

alaaa, jgnlah pergi lama sangat. akak rindu nntiiiiii :(

Farah said...

Selamat sambung belajar kembali :)

Cik Nadyya said...

lol.
ingat bom ape laa kan..
rupanya komen pukal. kekeke
:)

Najib Ariyan said...

Wah wah wah... popular betul blog ni yer... tahniah... semoga akan semakin berjaya lagi nanti

Cik Fafa said...

ehh,ada jugak nama kat situ. tq jugak kat izzati rajin singgah plus klik2 lagi. hehe

dah masuk sem baru yer. semoga semua urusan dipermudahkan. wish you all the best! ^^

nana kimie said...

wah!boom!heee...selamat sambung study dear:)

Puteri Wanita said...

wow... 42 komen... banyak tu. syabas :)

Cik Balqis said...

Waaa..msuk sem bru ye. Gudluck yer! Fokus pd study. Nnt klo rajin jenguk2 la ye ^^
Pencarian Sponsor Diperlukan

Lieya Yaya :) said...

wahhh kaw2 kenaa boom . hehe . diorg tu mmg rajin btul komen2 ni .

Aqilah Azmi said...

Chaiyuk kak oii hihi.
Wah boleh qila pay them a visit gitu hihi.

Echa H. said...

ingatkan boom ape tadii hihihihih

Atiqah H. said...

Hi awak. Hahaha. Actually akak. Heee. Boleh tolong ajar tak macam mana nak dapat blog yang cantik macam awak ni>

Anis Ifham said...

nama anis ada. hihihihi. suka komen sebab blog ni antara blog favorite. alahhh, dah takde kak zati lepas ni, dah busy kembali.

Amanina Mads said...

budak, sis farrah dgn scha mmg suka boom ! meriah blog :)

Cik Mimie said...

Mereka memang suka boom2..heheheh..gudluck in new semester zati :)

Ainur Ann said...

May Allah ease everything Kak :D

Miss Yana said...

Memamg daboom dorg ni..hehe

Sabrina SA said...

Wahh terharunya kak zati, sebab ina pun ada :'D Hehe.. Terima kasihh :D

Farrah MF said...

Malu2 meow jap tgk nama akak ada. Heheh anyway, will be missing u, Zati! Selamat Allah memudahkan setiap urusan Zati.

Farrah MF said...

Malu2 meow jap tgk nama akak ada. Heheh anyway, will be missing u, Zati! Selamat Allah memudahkan setiap urusan Zati.

Deanna Morni said...

waaa...byk nye komen yg pending...sonok de blogger yg sporting kan :)

GIVEAWAY BY KAMEQ DEANNA

Hikayat Seorang Budak said...

selamat belajar zati. owh dah sem baru ea. good luck