HOME BUCKET LIST SELF-MADE FOOD REVIEW MOVIE REVIEW DO-IT-URSELF

Wednesday, November 26, 2014

Cara nak buat side parking

Assalamualaikum w.b.t

Note to you and myself who is still not able or failed to do side parking. Ekeke.

http://nineteencapri.blogspot.com

Sumber : Twitter

Okay bye.



Pemilik blog (nineteencapri) , tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang disiarkan dan ianya adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis komen itu sendiri.

14 comments:

Anis Ifham said...

dah lupa. hahahaha xD

CikSiti said...

thanks..mungkin kena print dan lekat dalam keter hehehe

Wanie Masduki said...

hihi..sebenarnya benda ni dh belajar masa ambik lesen..cuma x perasan je

Farah said...

Saya tak faham sebab mungkin tak pernah belajar lagi. hehe

Azrin Rahim said...

hehehe... biasa xbt pon parking tu..
kalo boleh mengelak... yehahaa fail sikit parking tu

nur as said...

haha tak pernah berani nak parking kalau ade kerete depn blakang cmni. Ohh keberanian, dtg lah kau pada ku~ hak hakk

Siti Nurzafirah said...

2 kali baru okeh.. kalau buat sekali ja, mesti jauh dari bahu jalan.. tapi sometimes perfect jugak.. hehe.. kalau ikut cara sekolah memandu ajar dulu, yakni ikut depan, yang tu berjaya ~

Farrah MF said...

Tak lama lagi terror lah tu :)

ezyra daniel said...

serious talk dah lama tak buat parking macam ni..selalu cari tempat parking yg senang masuk je ahaha

Sabrina SA said...

kene tunggu ina ada lesen kereta lah baru boleh buat macam ni T-T

Cik Fafa said...

keep confident. insyaAllah boleh aihh. ^^

Scha Nazri said...

serius dh lupa. kkdng main masuk je. lantak. haha

Junkyo Hikari said...

masuk nih dah 3 tahun tak drive even though dah ada lesen.. ahahaha... :3

Cik Balqis said...

Prnh jmpe yg nie. Tp kn, xdekite nk tau exact angle sbb kite dlm kete..hoh
Pencarian Sponsor Diperlukan