HOME BUCKET LIST SELF-MADE FOOD REVIEW MOVIE REVIEW DO-IT-URSELF

Tuesday, November 11, 2014

CPUV bulan November #1

Assalamualaikum w.b.t

CPUV baru. YEAYYY. HIP HIP HOORAYY. Okay ini baru part 1 punya sebab kita masih berada di pertengahan bulan November kan? Jadi , harapan gue bertambah-tambah lagi lah CPUV gue dari mr.nuffy nih haa. Kamsahamnida.

http://my.shareddis.com/p/8Zvuy

Tu diaaa. Alhamdulillah.

Okay meh kita nak share story pasal CPUV Sony Xperia Z3. Sony Xperia dah lancarkan smartphone yang terbaru iaitu Sony Xperia Z3 , perghh ini lagi gempak and cool and lebih sikit ciri-ciri dia berbanding Z2. So , apa yang lebihnya? Korang nampak aje iklan nuffnang pasal Sony bertebaran di keliling blog aku nih , klik lah yer untuk lebih info.

http://my.shareddis.com/p/8Zvuy
Credit : www.chuckei.com

Disebabkan iklan Sony Xperia Z3 kali ini under promoted content , dekat blog Miss Chuckei mesti korang akan rasa tergoda dengan Sony Xperia Z3. Perghhh perghhh, aku jadi bertambah melting tahu!

http://nineteencapri.blogspot.com

http://nineteencapri.blogspot.com

Tak lupa jugak untuk iklan Avenue Street & Dutch Lady Friso ( tengok keletah anak-anak para blogger yang comel habis!! )

http://nineteencapri.blogspot.com

http://nineteencapri.blogspot.com

Comel kan anaknya? Sebab minum Dutch Lady Friso la ni..

Jangan lupa klik yer kawan-kawan. Iklan lain pun ada (dah macam jual-jual kat pasar malam , adeh!) Mekaseh.

Okay bye.


Pemilik blog (nineteencapri) , tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang disiarkan dan ianya adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis komen itu sendiri.

12 comments:

Ahmad Zu Mal Md Rayi said...

Tahniah yer Izzati... Rezeki tu :))

Izzati Amira said...

@Ahmad Zu Mal Md Rayi

terima kasih/ hehe

Aqilah Azmi said...

Wiwiwiii alhamdulillah hehehehhehehe inshaallh qila akan tekan tu semua hihihihih

Jari Manis said...

byk nyer..berderet..sis punya last masuk bulan oktober huhuh

last week ada gak pegi survey Sony Experia Z3 ni..bila tanya harga terus rasa nak pitam huhuh

Izzati Amira said...

@Aqilah Azmi


wuwuwu.. tenkiu qilah (:

Izzati Amira said...

@Jari Manis

nasib baik tak pitam kan sis? adoi

e d r i n a . 피나 said...

Zati punya lagi banyak. tahniah ye :)

Scha Nazri said...

aaaa, bestnya sony xperia tuu. mengancamm

ros_reeza said...

tahniah :)
wahh berderet tu.

Cik Fafa said...

kita pun dapat. tahniah. ^^

Farrah MF said...

Tahniah, dik. Menari-nari CPUV tu ha :)

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Dah melting ea...
Macamana nak menaip ni?
Saya pakai z1..rasa nak tukar z3 pulak...