HOME BUCKET LIST SELF-MADE FOOD REVIEW MOVIE REVIEW DO-IT-URSELF

Monday, November 17, 2014

CPUV INTI 2015

Assalamualaikum w.b.t

Yessss! CPUV lagi. Thank you nuffnang.

http://nineteencapri.blogspot.com 

Alhamdulillah.

Tadi blogwalking tengok blogger lain dapat CPUV baru. Kita pun dapat jugak lahh..yeayy. Ni mesti sebab INTI  nak kita-kita semua promote fasal kemasukan intake 2015 yang baru untuk degree.

Okay bye.


Pemilik blog (nineteencapri) , tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang disiarkan dan ianya adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis komen itu sendiri.

19 comments:

Miss Yana said...

Wah..tahniah2..yana trus cek nuff nak tgok dpt ke x..dpt jgak rupenyer.. Yeah! hihi

Farah Waheda Wahid said...

Alhamdulillah, rezeki, tahniah dear...

cik belbel said...

Tahniah zati !

Cik Nadyya said...

tAhniah ^^

LYAfrina said...

alhamdulillah..
rezeki

Najib Ariyan said...

waaaa... caya lah... blog popular senang nak wat duit nih

Izzati Amira said...

@Najib Ariyan

tak semestinya blog popular je.. rajin blogwalking, maintain trafik. inshaa Allah rezeki tu ada (:

Cik Fafa said...

tahniah ya! ^^

dilakhir said...

tahniah2.. still maintain ye :)

Farrah MF said...

Alhamdulillah. Tahniah ye, Izzati :)

Farah said...

Tahniah ya~

Fhatin Amelia said...

wah tahniah yeee :)

LadyBird said...

Tahniah... :)

Cik Balqis said...

Mostly rmai dpt cpuv nie. Tahniah ^^
Belog Miss Balqis

siti alfakhishah aman said...

tahniah.. rezeki hari isnin.. :)

Hikayat Seorang Budak said...

tahniah zati :)

Scha Nazri said...

yeayyy. sukaaaa2. akak pun dpt.

CT Humairah said...

wow masyuk.. dapat CPUV hihi..

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Alhamdulillah.