HOME BUCKET LIST SELF-MADE FOOD REVIEW MOVIE REVIEW DO-IT-URSELF

Tuesday, November 25, 2014

CPUV Mah Sing & Mi Sedap

Assalamualaikum w.b.t

http://nineteencapri.blogspot.com

Alhamdulillah , petang semalam ada lagi dua CPUV baru masuk tengah On Going. Thank you nuffnang. Jangan lupa yer u olss untuk baca review from famous blogger fasal Mi Sedaap nih.

Mi Sedaap sekarang nih dah ada cup version punya. Nampak sedaap gilaa baca review dorang nih. Starting from tomorrow , i should get it too. Dan, aku tengah mencari Mi Sedaap Krispi yang dok iklaann manjangg kat tv tuh. Heheeheh.

Aku memang peminat meggi Mi Sedaap nih. Hehe.
Jangan lupa klik-klik yer.
Okay bye.



Pemilik blog (nineteencapri) , tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang disiarkan dan ianya adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis komen itu sendiri.

13 comments:

Anis Ifham said...

tahniah kak zati~

Nur Inani said...

tahniahh awak :)

Najlaa 'Aqilah said...

*clap clap* congrats!

sincerely,
Najlaa 'Aqilah

Cik Mimie said...

Tahniah :) Cik Mimie pun dapat jugak :)

Farah said...

Tahniah! Tak pernah lagi nampak iklan ni dekat blog awak.

seraa rose said...

wahh syoknya.. tahniah

Jari Manis said...

Tahniah!!! bila agaknya akak nk rajin update blog..itu sbb nuffnang x terpikat huhuh

Cik Nadyya said...

tahniah :)

Hikayat Seorang Budak said...

tahniah zati :)

Cik Fafa said...

cikfafa pun peminat mi sedaap gak. hehe. btw tahniah!

Scha Nazri said...

pewitt. belanja akak meh.

Junkyo Hikari said...

pergh.. tahniah :D

Cik Balqis said...

Tahniah! Hope mkin beranak pinak la ye
Pencarian Sponsor Diperlukan