HOME BUCKET LIST SELF-MADE FOOD REVIEW MOVIE REVIEW DO-IT-URSELF

Friday, November 14, 2014

Tag : Recipes

Assalamualaikum w.b.t



Labels : Selfmade,



Pemilik blog (nineteencapri) , tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang disiarkan dan ianya adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis komen itu sendiri.

15 comments:

Bbwana adienia said...

Semua resepi best2..crepe tu x pnah bt lagi

namyyul nurulazila said...

Pai Tee!!!
Saya pun suka =)

Jie Najihah said...

i love food too,three,four,five... haha. :D

Sabrina SA said...

i love foods very much T-T

Scha Nazri said...

sedapppp. nti nak try. thanks zati. muah ciked!

noratini jaminon said...

kena cuba buat ni :)

nana liena said...

semua kita makan la.. ada juga try mebaking..malas nak share resepi hahahaha.. paling senang nak buat smoothie la..

btw suka tgk bawah header tu..cuma mungkin sbb background gelap,tak terlalu menonjol tab tu

Izzati Amira said...

@nana liena

hahah. thank you. background pun main copy jer. nanti kalo kita rajin kita tukar yer.. hahaha

Miza Idgihat said...

Kita suka makan. Belum suka memasak XD Ada ka macam tu ? *Tutup muka pakai kotak*

nuyui a.k.a miss YUI said...

sedap2 semua =)

Cik Mimie said...

Wah, nanti ada masa nk cuba la :)

Deanna Morni said...

pai ayammm...sedap nyeeee :D

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Amboiiii banyak betul share recipe ye.

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Yang pie t tu mmg minat.
Tak sah tak order kalau pi tcrs.

Anis Ifham said...

am nyam nyam. boleh try buat nanti :D