HOME BUCKET LIST SELF-MADE FOOD REVIEW MOVIE REVIEW DO-IT-URSELF

Sunday, November 16, 2014

Sales dari Watson

Assalamualaikum w.b.t

Okay, semalam aku pergi Watson sebab terbaca dari ig member yang dia beli 6 face mask dari Watson , then percuma lagi 6 keping. Face mask Watson yang RM1.80 sekeping tu.

Buy 1 free 1.

http://my.shareddis.com/p/91PQo

Dalam hati, aku mengharapkan beli satu percuma satu jugak , tapi aku ambil 4 jenis yang lain-lain (tomato, aloe vera, timun dengan bunga ape tah). Masa kat kaunter tu , cashier tu cakap total harga RM3.60.

Dalam hati aku da macam , apesal RM3.60??

Then , aku fikir lagi.. Ohhhh... Dia kasi half price instead of dapat percuma lagi satu untuk setiap pembelian face mask nih. Okay then. Im happy kid. Thank you Watson atas promosi murah-murah ni. Hehehe.

You should have it too! Pergi terjah Watson sana , kat setiap cawangan ada rasanya.
Notes ; Memandangkan ini adalah assumption aku sahaja, kalau rasa ragu-ragu boleh tanya pekerja dorang , tanya lagi sale apa yang dorang ada. Selalunya pekerja dorang akan lead customer yo.

Okay bye.


Pemilik blog (nineteencapri) , tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang disiarkan dan ianya adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis komen itu sendiri.

31 comments:

Isma Ismail said...

lepas ni kena pergi!! bestnya

Nurulee said...

serious? emmmmmmm serbu. hhahaa

Cik Nadyya said...

still ada promosi lg ke? bestnyaa ^^

BudakVanilla said...

wahhh. .bestnya kalau dapat tepek kat muka nie. .rasa fresshhhh je. .heheeh :D

Jie Najihah said...

wahh untung jugaakk ye.. bagus2.. ^_^

zakira afina said...

wahhh, thanks share kak zati. petang nanti berlari pergi watson hahaha.

Iola said...

wahaha best ni.....sampai bila ek promo ..ayoyo sangat suka mask mask ni hehe

Izzati Amira said...

@Iola

@Cik Nadyya

@Nurulee

tak pasti la sampai bila tarikh promo nyaa.. mungkin selagi ada stok dia. (:

Belog Santai said...

Dah lama tak gi watson. Selalu gi guardian je...

Mek Onie said...

alamak,sempat ke nak pegi ni,onie memang suka mask brand watson ni,best !!!!!!

MamanauTokou Yana said...

Amira...apa ye kelebihan mask ni.

Pretty Honey said...

wah...tak tau pulak ada sale. thx for info. >_<

Cik Fafa said...

dah dekat hujung tahun ni memang watsons selalu buat sale. ^^

Junkyo Hikari said...

teringin nak try yg tomato nye ^__^

Izzati Amira said...

@MamanauTokou Yana

setiap satu ada kegunaannya tersendiri.. ada yg untuk lembapkan kulit, kurangkan minyak, menyegarkan kulit (:

aniesa ahmad said...

Arggghh .. bestnyaaa >.< .. nak g watson rr lepas nie ! Mesti beli !!

Affy Afiqah said...

akk pun memang pakai jenis yang ni kalau beli face mask dari watsons tapi prefer beli yang 1box ada 5 pieces dlm tu..and dapat free 1 box lagi :) best kan beli dari watsons?

Farah said...

Dah lama tak pakai mask. Kalau ada dekat Malaysia boleh singgah Watson.

luna paris said...

beest jugak ni... 1.80 dah bole wat facial kat umah! ^^

ezyra daniel said...

wahhh macam seronok je kat watson skrg nie..hehe ada promosi

Gee Lion said...

saya memang kero bab2 pakai face mask ni.. entah apa-apa je jadi kang.. hehe..

Anis Ifham said...

kat sini takde watson, guardian ada lah. hiks.

Miza Idgihat said...

tak pernah pun pakai mask. tapi orang kata bila pakai dah tanggal muka rasa ringan betul ke kak ?

Amy J said...

saya xley sangat pakai facial mask ni. nanti muka gatal. muka saya over over over sensitive. seriously. sobs

Izzati Amira said...

@Miza Idgihat

jangan katakan ringan, rasa muka ni flawless gila ah lepas pakai face mask ni. hahha

Cik Mimie said...

eh ada sale ke? lama x jejak kaki kat watson..heee

Farrah MF said...

pembelian berbaloi-baloi nih!

Cik Balqis said...

Xprnh cuba. Tkut xssuai..huhu
Belog Miss Balqis

Scha Nazri said...

murah gak watsons beri diskaun. nak g watsons lah

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Dah lama gile x masuk Watson.

nana liena said...

dah akhir tahun mmg banyak sales.. hehehe..jga2 la dompet tu