HOME BUCKET LIST SELF-MADE FOOD REVIEW MOVIE REVIEW DO-IT-URSELF

Sunday, November 23, 2014

Welcome home.

Assalamualaikum w.b.t


Selamat datang ke rumah baru. Yoohoo. Dah teringin lama nak benda alah ni. Akhirnya, dengan duit nuffnang & churpchurp yang ada tu aku beli benda nih. Hohoo.

Alhamdulillah.. Nanti ada rezeki cash out lagi , beli benda lain pulak. Heheh.

Jangan lupa klik-klik yer.
Okay bye.


Pemilik blog (nineteencapri) , tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang disiarkan dan ianya adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis komen itu sendiri.

12 comments:

nana liena said...

apa benda la dibelinya.. hahaha.
dapat duit mmg terus guna,malas nak peram lama2.

shera haifa said...

salam kenal.. :)
Apa tu? wahh mst bnyk dapat duit cashout nuffnang ngn churpchurp sampai leh beli brg idaman tu..

zarulfarhana said...

beli apa Tue

Cik Balqis said...

Ape tuuu..tnjuk laaa..hihi
Belog Miss Balqis

Farrah MF said...

Bestnya, Zati! Barang yg diidamkan dah ada dalam tangan :)

Sabrina SA said...

wahh bestnya!! tahniah !!

Jari Manis said...

arghh...x aci..sis dalam lama cash out tapi x dapat lagi

Hikayat Seorang Budak said...

nak tengok dalam. hehe. lama x tunggu nuff n churp2 tu nak checkout? nk jugak beli brg pas checkout t harap2. hehe

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Sharelah beli ape..
Sorok2 tak beshlah:)

Farah said...

Beli apa tu?

Anis Ifham said...

belum pernah cash out 8share dan nuff lagi, sebab tak memenuhi kuota. hiks.

Scha Nazri said...

beli apa teww?