HOME BUCKET LIST SELF-MADE FOOD REVIEW MOVIE REVIEW DO-IT-URSELF

Friday, November 21, 2014

Wordless : Friday ( Cukur Kening )

Assalamualaikum w.b.t


Sumber : Twitter

Sebarang komen mengenai sumber ini amat dialu-alukan.
*actually , aku ada taip satu soalan ni. tapi aku padam balik. Why?? Soalan tu macam bodoh je. Hoho

Okay bye.


Pemilik blog (nineteencapri) , tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang disiarkan dan ianya adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis komen itu sendiri.

11 comments:

Anis Ifham said...

Allah, hidup tak berkat tak ada guna :(

nana liena said...

apa soalannya? hehehe.. siarkan ja la..

oh,conteng kening pun tak boleh ya baru tahu..

LYAfrina said...

tq for sharing dear

Hafiza AizZawa said...

betul.. kening asalkan lebih cantik...

Azwar Syuhada said...

Perkongsian yang bagus. Tq for sharing.

p/s: Benda yang dilarang jangan sesekali dibuat, tapi sekarang benda yang ditegah tulah orang dok sibuk nak buat. :(

Sally Yatiey said...

Nice sharing ;)

Cik Nadyya said...

thanks sharing.

dilaknat. yep.
zaman skg ramai perempuan suka sgt cukur kening. alahai.

Farah said...

Tak tahu pula yang lukis kening tu haram.

Cik Balqis said...

Haram lukis sbb mngubah bentuk ciptaan Allah. Hrgai kening yg sedia ada ;)
Belog Miss Balqis

Sabrina SA said...

ina tengok ramai perempuan yg suka cukur kening kalau nak kahwin :(((

Scha Nazri said...

akak tak cukur, just kemaskan kening je. supaya tak nampak messy sgt. wuwuwu