HOME BUCKET LIST SELF-MADE FOOD REVIEW MOVIE REVIEW DO-IT-URSELF

Thursday, December 4, 2014

DIY : Sausage with Spagetti

Assalamualaikum w.b.t

DIY kali nih memang ohsem habis. Aku akan try nanti. Hope korang pun boleh try sama. Hehe.


Cool kan?? Pulak lepas siap tu kita tumpahkan kuah spagetti kat atas dia. Perghhhh. Cool gilaaa. Nanti kita cuba yer.

Credit to google & tumblr
Okay bye.


Pemilik blog (nineteencapri) , tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang disiarkan dan ianya adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis komen itu sendiri.

23 comments:

Farrah MF said...

Akak pernah buat begini,...tapi mula2 banyak gak spaghetti yang patah dalam proses nak cucuk kat sausage tu ;)

Sally Samsaiman said...

layan jugak...hehehehe...kena ada tahap kerajinan yg tinggi!

Anis Ifham said...

tersangatlah cool! wuuuu~

Jie Najihah said...

wooahhh ! sedapnyaa aihh.. belum buh kuah spagetti lgi. unik2. nnti nk try! hehe. :D

mama amir said...

wah...camtu jer...kreatif betul..

Nur Inani said...

macam menarik je. ^__^

cindyrina said...

resepi yang sgt cool! Come join my first giveaway at http://www.princesscindyrina.com

Mazni Munawar said...

kreatif! nk try jugaklah!

Nurazlan Azmi said...

Smart DIY ni kak zati !!! Thumbs up !

Scha Nazri said...

haha. kreatif betull!

Farah said...

Kuat ke spaghetti tu untuk dicucuk dengan hotdog? Dekat sini, spaghetti dia macam cepat patah je.

IDAH RASHID said...

waa..cool la sis :) kena try ni >.<

Echa H. said...

kreatiffff!

seraa rose said...

haha.. dh penah buat.. mcm2 pesen skrg ni..

Najib Ariyan said...

kreatif memang kreatif... caya lah... lepas ni letak telur masin ngan kuah tempoyak pulak... ishhh meleleh nih

tyraaa97 said...

tyra dah pernah buat hehehe memang cool habis !

Sabrina SA said...

masyaallah terliur sungguh!! :')

Izzati Talib said...

perghh , mmg cool abis .. nk kena try nie .. ehehe

btw , sy follow sini , http://caraleezaty.blogspot.com/

Aqilah Azmi said...

Peh peh thanks for sharing ahahahaha
Sedap gilaaa uiiiiii slurrpps

nana liena said...

macam2 idea keluar ya..

Misaki PureBlood said...

owh owh pernah nampak nih dulu..

gulp... sedapnya.... tambah kalau pas tuang kuah dia.. perghhh.. sedap :D

Jari Manis said...

daebak!! sis JM mmg suka mkn sphagetti tapi x de lah nk cucuk ke sosej tu..nampak nya leh try utk rasa kelainan

Papaglamz said...

Waaahhh...!!!!! Kreatif seriouly....