HOME BUCKET LIST SELF-MADE FOOD REVIEW MOVIE REVIEW DO-IT-URSELF

Wednesday, December 24, 2014

Hey Wednesday : Planet of the Ape

Holla.

http://nineteencapri.blogspot.com 

That's my unnies. From sexy to .... ???
LINK untuk tengok video nih. Hehe

Their transformation.. aigoo

 

Okay bye.



Pemilik blog (nineteencapri) , tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang disiarkan dan ianya adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis komen itu sendiri.

9 comments:

BudakVanilla said...

hahaha. ini lawak XD
jadi apes pun masih nampak comel apeeee. :D

Sabrina SA said...

beza gila haha.. tapi apa2 pun tetap comel jugak...

Nor Nadia Syakila Jamal said...

Lain benor muka dia. ayooo.
hahaha !

Fatin Natasha said...

jom join giveaway ni :) http://atentashasecret.blogspot.com/2014/12/2014-year-end-giveaway.html

Fatin Natasha said...

jom join giveaway ni http://atentashasecret.blogspot.com/2014/12/2014-year-end-giveaway.html

Amy J said...

serious diorang pakai macam ni? wow, speechless

Mazni Munawar said...

Hahaha! Lawak gila bila girls band pkai cmtu xD saya kenal group sistar ni artis dia semua gojes2 n lawa.

Zizie Zack said...

Ya Allah! terkejut tau! hehehe.. terbaik la SISTAR! tak pernah ada lagi yang buat.. haha

Nadratul Syazwana said...

Gambar dekat tetap comel je ahaha <33