HOME BUCKET LIST SELF-MADE FOOD REVIEW MOVIE REVIEW DO-IT-URSELF

Friday, January 9, 2015

CPUV #2 & #3

Assalamualaikum w.b.t

Alhamdulillah , CPUV Baru lagi dari Mr.Nuffnang. Kamsahamnida...

 
CPUV #2 Hotlink Ohhsome Fest
CPUV #3 Kitkat Launch


Ada 3 iklan baru dari churpchurp jugak , Astro , Digi ,, Nescafe & Ford.

Okay , cuma nak cerita sikit pasal iklan dari Nescafe nih , baik korang tengok video kat link bawah ni.. 


http://my.shareddis.com/p/9tzUg 

Let's give them a lot of love.
Tengok tau video nya , nanti korang paham lah apa yang cuba disampaikan oleh pihak Nescafe sambil nak promote produk dia tu. Weeeee

Okay bye.


Pemilik blog (nineteencapri) , tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang disiarkan dan ianya adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis komen itu sendiri.

19 comments:

cik belbel said...

banyaknya cpuv :( jelesssss

Nur Inani said...

tahniahh zati :D

CT Humairah said...

tahniah.. masyuk =D

Madihah Deen said...

wah...alhamdulillah :)

Scdha Sein said...

Wow.. Mesti byk point ni...

sinuha said...

Tahniah. Alhamdulillah rezeki :)

Sabrina SA said...

tahniah kak :)

Farah said...

Tahniah :)

Azwar Syuhada said...

Kita click tabung dia 1.. hehe :)

Firzanah Azhar said...

Fuyoo banyak jugak ads dia ni. hehe tahniah zati ^^

Eka Tikah said...

tahniah :D

aiman mania said...

manyak bagus.....klik RHB....
click mine...click mine..hahahah

Encik Skema said...

Tahniah. Ni yang kemain sakit mata ni, banyak sangat dapat. Entah bila la diri ini nak mendapat benda yang sama T_T

Nadratul Syazwana said...

Zati dah start balik UiTM terus menghilang lah ni TT_TT Haha

Farrah MF said...

Congrats, Zati :)

Anis Ifham said...

tahniah tahniah :D

miya amira said...

wah...alhamdulillah banyaknya rezeki

Fuza Musa said...

Alhamdulillah...Murah rezki

Aqilah Azmi said...

Wahhh congratsss