HOME BUCKET LIST SELF-MADE FOOD REVIEW MOVIE REVIEW DO-IT-URSELF

Saturday, January 17, 2015

CPUV #4 & #5

Assalamualaikum w.b.t


Tu diaaa... CPUV baru datang lagi. Alhamdulillah. Terima kasih sebab sudi menempek di sini. Ye saya , saya menghilang begitu sahaja sebab.... cuti midsem 3 minggu sudah pun berakhir..kuang kuang kuang.

Sorry ler u olss. Kalau dah masuk kampus nih memang susah ler eden nak update entry bagai. Sabor je lah yob. Lapchiuuuuu haktui. Ekkekeke.

Okay bye.



Pemilik blog (nineteencapri) , tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang disiarkan dan ianya adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis komen itu sendiri.

10 comments:

zarul farhana said...

cuti midsem 3 minggu lamanya..ka cuti sem

Nur Inani said...

banyak tuu.
klik klik rhb :D

Jari Manis said...

udah lapchiuu, haktui pulak hihih

no wonder lah lama x muncul d blog sis JM tu

wahh...berderet2..sis punya masih 24 Dis je..Jan nyerr x masuk pun huhu..ntah x tahu mana silapnya

Najib Ariyan said...

orite... belajar rajin2 yer... blog kemudian... kenang daku dalam doamu

Farah said...

Tahniah ^_^

husna yusof said...

wahhh bkereta apiii bersusun2 bertubi2 hehehehe

Aqilah Azmi said...

bestnya cuti hm qila baru je start harini t_T

Scdha Sein said...

Siap ada special effect haktui tuhh... He He He...

Ainur Ann said...

Lama dah tak singgah sini . Hehe hai kak zati :D . Goodluck for this sem . Salam singgah .

Hikayat Seorang Budak said...

Tahniah zati. Selamat study :)