HOME BUCKET LIST SELF-MADE FOOD REVIEW MOVIE REVIEW DO-IT-URSELF

Monday, January 5, 2015

CPUV RHB Travel #1

Assalamualaikum w.b.t

Hoyeahhh. Harini bukak nuffnang.com , tengok-tengok , CPUV baru dari RHB pun muncul. Alhamdulillah , CPUV yang pertama untuk tahun 2015 ni. Hehehe. Thanks.

 

Okay , jangan lupa yer u ols klik-klik untuk kita. Terima kasih. Ni mesti RHB nak kasi hadiah jelajah satu dunia dengan dorang. Haa ape lagi , pergi tengok cepat conditions dia apa. Hehe.

 Okay bye.

 


Pemilik blog (nineteencapri) , tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang disiarkan dan ianya adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis komen itu sendiri.

7 comments:

Nur Inani said...

alhamdulillah :D

BudakVanilla said...

untung kalau dapat gi luar negara nie. best dapat cpuv tu. teruskan berblogging ya. heheh :D

BudakVanilla said...

untung kalau dapat gi luar negara nie. best dapat cpuv tu. teruskan berblogging ya. heheh :D

Sabrina SA said...

hehe tahniah kak zati ^^

cik belbel said...

tahniahhh :)

Farah said...

Tahniah :)

Anis Ifham said...

rezeki rezeki :)