HOME BUCKET LIST SELF-MADE FOOD REVIEW MOVIE REVIEW DO-IT-URSELF

Thursday, January 1, 2015

Dua ribu lima belas



 http://my.shareddis.com/p/9pIae
Assalamualaikum w.b.t

Siapa yang dah pasang azam tahun baru? Aku nih dari dulu sampai sekarang azam nya hangit hangit tahi lembu je. Tak pernah nya nak berhasil. Apakah itu? Kuruskan badan. Hahaha. So, kita bawak azam yang dah bertahun tu ke tahun demi tahun. Tahun 2015 ini tidak berkecuali. Hehe. Tapi kali ni kuat sikitlah azam nya , tolonglah orang sekeliling aku support sebaik-baiknya. Final sem dah ni. Miahahaha , takde kena mengena. Okay next....

http://my.shareddis.com/p/9pIae
Just follow with the flow.. itulah aku.

Eh jap , nak bagitahu yang kita dah lulus ujian JPJ semalam!! Yeayyy *throw flowers* Alhamdulillah , one shot gitu. Nanti kita story yer cerita dia macam mana.

 Berbalik kepada tajuk asal , harapan aku , semoga tahun ini akan menjadi tahun yang lebih baik dari tahun-tahun yang sebelumnya. Tutup buku lama , bukak buku baru. Tapi buku tiga lima jangan tutup lagi eh. Mana-mana hutang yang terhutang tu selesaikannya secepat yang mungkin. Jangan ditangguh.


http://my.shareddis.com/p/9pIae

Jenjalan sana sini , tukar fon baru , grad dengan pointer yang diharapkan , jadi lebih baik dari tahun-tahun sebelumnya , buatkan orang sekeliling selesa berkawan dengan anda dan tingkatkan trafik blog serta dapat kongsikan segala maklumat yang bagus-bagus untuk pembaca dia.. itu misi aku untuk tahun ni. Inshaa Allah.. semoga tercapai lah hendaknya. Hheheh

Semoga azam korang semua tercapailah untuk tahun ni yer. All the best!! 
Selamat tahun baru.
Okay bye.


Pemilik blog (nineteencapri) , tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang disiarkan dan ianya adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis komen itu sendiri.

20 comments:

Deanna Morni said...

selamat tahun baru zati n thniah lulus ujian jpj...hihiihihi..

Izzati Amira said...

yeayyy terima kasih @Deanna Morni

JJ said...

happy new year yaa kak zati :D moga moga kurus selim selim tahun ni yer.. hihihi.

Nur Inani said...

untung lahh dah lulus JPJ dengan jayanya. kita baru nak start ambik lesen. hahaha :P

Scdha Sein said...

Hepi new year!

Lollipop Manis said...

huishh banyak azam dia. hahaha. moga tercapai semuanya especially yg nak kuruihhh tu. hehehe. selamat tahun baru :D

Farra N said...

semoga semua impian 2015 tercapai :)

Sarah Halim said...

hehehe azam baru~ yahoooo ;)

Mazni Munawar said...

selamat tahun baru kak zati! semoga hajat nk cepat kurus boleh tercapai, hehe

Invisible Me said...

Selamat tahun baru ;)

nana liena said...

goodluck utk final exam ya..tahnniah dah lulus jpj :D

Jari Manis said...

Selamat TAhun BAru Zati..Tahiah kerana success dalam Ujina JPJ tu

semoga success semua ipian pada tahun ini amin...dan grad dgn success juga :-)

Syafiqah Syarmine said...

selamat tahun baru :D

nurerna hazwani said...

selamat tahun baru...:)

Edrina Zulkafli said...

selamat tahun baru dan semoga azamnya tercapai. fighting! ^^

Encik Skema said...

Selamat Tahun Baru . Tahniah sebab lulus JPJ. Semoga dapat mencapai kesemua wish tersebut. :D

Farah said...

Tahniah dah lulus JPJ :)

Eka Tikah said...

Selamat Tahun Baru ^_^

Aqilah Azmi said...

betul. Azam qila pun ala ala awak je ekeke.
Thankssssss <3333333

Anis Ifham said...

good luck for your final :)