HOME BUCKET LIST SELF-MADE FOOD REVIEW MOVIE REVIEW DO-IT-URSELF

Friday, February 20, 2015

4 Sebab Kenapa Sambut Valentine adalah HARAM

Assalamualaikum w.b.t

http://www.tarbiahsentap.com/2015/02/4-sebab-kenapa-sambut-valentine-day.html 

Sila klik gambar untuk ke laman tersebut.Ye, aku harap korang dapat meluangkan masa untuk membaca entry tersebut. 

Lagi , sekali sekala luangkan masa dekat laman Tarbiah Sentap ni okay jugak. Banyak isu atau tajuk menarik yang dikupas oleh penulis menarik perhatian untuk dibaca.

Elok blogwalking tadi , terjumpa site nih. Suka dengan gaya isu yang dikupas. Sharing is caring. 

Okay bye.



Pemilik blog (nineteencapri) , tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang disiarkan dan ianya adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis komen itu sendiri.

8 comments:

Miss Xyz said...

Uishh thank you! Dah lama tringin nak baca belog genre islamic cmni.. Yg slalu dh biasa dgr mato, semua tu.

Aqilah Azmi said...

bestkan tarbiah sentap?
huhui

Najib Ariyan said...

takper lah biar diorang nak sambut... biarkan diorang sambut tapi bagi syarat lah... kalau nak sambut jugak dia kena solat 5 waktu berjemaah di masjid di awal waktu... (nyalakan cahaya di kamar gelap, gelap akan hilang sendiri, jangan dimarah gelap tu kerana dia akan tinggal di sana)

Nur Inani said...

nice sharing ^^

Ansal Ternak Agrofarm said...

saya pun ada baca post2 tarbiah sentap di facebook, memang terkesan dr penyampaiannya..

jemput singgah blog kami :)

Kakak Tiri Cinderella said...

In shaa Allah singgah dan baca. Thanks sharing =D

Affy Afiqah said...

dulu masa sekolah rajinlaa dapat bunga laa, coklat laa, buah apple laa masa valentine..tp tak pernah minat langsung nak sambut..buang masa je

Jari Manis said...

bagus jugak nanti nk ty terjah website tu