HOME BUCKET LIST SELF-MADE FOOD REVIEW MOVIE REVIEW DO-IT-URSELF

Friday, March 20, 2015

Ape cer sekarang?


Assalamualaikum w.b.t

Ape cer sekarang? Dah lama tak blogwalking ni buat gua rasa rindu bersama KitKat, *pulak dahhh*. By the way, aku memang rindu walaupun hidup busy dengan assignment, quizzes and tests bagai , bila lah aku nak jadi aktif macam dulu-dulu.. means 3-4 years ago? Blogger yang sentiasa cerita fasal kehidupan seharian dia, nak nak story mory fasal budak sekolah. Boleh dikatakan setiap hari aku akan update life story kat blog nih.

Aku nih memang seorang yang jarang mencari aktiviti di luar , salah satu nya sebab aku takde geng. Semua geng duduk jauh-jauh, kos pulak menjadi satu problemos untuk aku ke sana ke sini dengan senang lenangnya. Dan, faktor paling utama, dulu aku nih takde lesen.. so, memang susah sikit la nak jalan-jalan sendiri. Tapi sekarang nih dah ada dah... cuma nak lakukan aktiviti tu sendiri memang bukan aku la wehhhh. Tak nak aku jadi forever alone! Huishhh... Mungkin aku akan lebih rajin bawak adik-adik aku pergi jenjalan.. u ols wajib ikut akak okayyyy. Dulu beria sangat nak ikut aku ke sana ke sini kan... *apa je yang best kat Melaka ni woi?*

Selfie dengan Iphone orang , macam ni lah jadinya.

Sebelum melakukan sesuatu, kena lah plan betul-betul supaya tak over budget dan hilang arah , WAZE kan ader!!!. Kengkawan dah suruh jalan-jalan turun KL , maklumlah..kat sana je lah banyak tempat makan yang best-best , yang boleh show off @ recommend tempat best kat kengkawan bloggers yang lain..wuuu... *tengok dompet, banyak pulak rama-rama berterbangan*

A week is left. Countdown untuk final , untuk balik rumah, tamat diploma, bila nak kerja, cari duit bukan cari kayu, enjoy, spend time dengan kengkawan, cuti cuti Malaysia... aik? Melebih pulak kau nyah!!

Most of my friend, suka bukak blog I and baca story kat sini. Ye lah, yang jauh tu boleh lah tahu macam mana perkembangan hidup kita nih kan. Tapi yang classmates ni pulak macam mana? Hikhik.

Whatever. Yang penting korang sayang aku. HAHAHAHAHHAHAA

Dari tadi aku merapu je kan.. Entry takde hala tuju.
Sebenarnya , aku buat entry ni sebab nak cakap fasal ni je.


Okay bye.


Pemilik blog (nineteencapri) , tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang disiarkan dan ianya adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis komen itu sendiri.

7 comments:

syira yaya said...

All the best for you :)

yoorin melacolea said...

huhu..muka macam yuna laaa.. sign sikittt

:-) said...

Cantik pemilik blog :-)

Farah said...

Kalau dah private, sepatutnya kenalah letak harga. Kalau tak, leceh.

Anis Ifham said...

ok lah, daripada langsung tak diupdate. :D

aiman mania said...

life as a student is a hectic moments....but my lecturer keep saying that when u already have a stable carrier ur life will be more stress...hahahahhaa....so in conclusion enjoy ur life as a student to the fullest...good luck anyway ^^

iklancs said...

salam kenal cantik