HOME BUCKET LIST SELF-MADE FOOD REVIEW MOVIE REVIEW DO-IT-URSELF

Sunday, March 8, 2015

CPUV #11 Matrade & #12 9 Seputeh

Assalamualaikum w.b.t


Yeayyyy. CPUV lagi... Alhamdulillah. Walaupun aku jarang update , tapi disebabkan kehadiran u olss semua. Aku diberi kepercayaan untuk dapat CPUV baru lagi. Hoho.

Walaupun tak banyak mana credited amount nya, tapi memadai lah dengan unique visitor aku yang tak seberapa nih. Hikhik. Final dah nak dekat , doakan yer kawan kawan. Banyak story nak ceghita lepas final nanti.

Okay bye.


Pemilik blog (nineteencapri) , tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang disiarkan dan ianya adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis komen itu sendiri.

9 comments:

ezyra daniel said...

alhamdulillah..murah rezeki dia kan.. hehe... dah lama tak dapat cpuv :(
klik 4 british council

Kakak Tiri Cinderella said...

Samalah kittewwww hehehe Tahniah yo.
And gudluck finalll =D All da best.

Anis Ifham said...

huih, banyak rezeki! :D

syira yaya said...

CPUV tu apa?,,hihi..sy tak tahu :)

Amy J said...

tahniah zati ^^,

Najib Ariyan said...

berapa banyak dah dapat... tapi selagi ada tu tak kisah lah kan... okay je tu

Jari Manis said...

Alhamdulillah rezeki tu

Affy Afiqah said...

semoga terus murah rezeki dan goodluck untuk exam :)

FarhanahAdzlan said...

alhamdulillah. moga murah rezeki sis di nuffnang ni :)
btw gud luck yaww :)